Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Amstelveenseweg 81 II 1075VW AMSTERDAM, Willemsparkbuurt Noord

Bewaar object

Omschrijving

** English translation below**

Deze sfeervolle bovenwoning met de perfecte indeling is gelegen op steenworp afstand van het mooie Vondelpark. Het appartement heeft twee goede slaapkamers, zeer sfeervolle woonkamer met open keuken, een balkon over de gehele breedte en een eigen berging op de begane grond.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. De brede woonkamer en suite is voorzien van mooie originele schouwen, oude paneeldeuren en -kasten en het heeft een mooi uitzicht richting de Derde Schinkelstraat. De woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde met openslaande deuren naar een heerlijk balkon. De keuken (2011) is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een groot SMEG fornuis met 5 gaspitten en 2 ovens, een vaatwasser en een losse SMEG koelkast met vriezer. Het balkon ligt over de gehele breedte van het appartement en is gelegen op het oosten.
Slaapkamer aan de voorzijde en een tweede ruimte slaapkamer aan de achterzijde met grote kasten. In het midden bevindt zich de strakke badkamer die in 2016 geheel is vernieuwd. Deze is voorzien van een ligbad, inloopdouche en een wastafelmeubel. Apart toilet en een goede bergkast met o.a. de C.V.-opstelling en de aansluiting voor de wasmachine en droger.
Door het gehele appartement ligt een mooie houten vloer.
Het appartement heeft op de begane grond een grote eigen berging. In de ruime gang kan elk appartement nog één fiets stallen en is er ruimte voor een kinderwagen.

Bijzonderheden:
- Het is gelegen op eigen grond;
- Het woonoppervlak is 75 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Gehele appartement is voorzien van houten kozijnen met aan de voorzijde HR ++ glas en aan de achterzijde dubbel glas;
- Zeer sfeervolle woning door de oude details en perfecte indeling;
- Grote berging op de begane grond;
- Kleine actieve Vereniging van Eigenaren met 4 leden;
- Servicekosten bedragen € 150,- per maand;
- In 2017 is het schilderwerk aan de voorzijde en het voegwerk uitgevoerd;

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de gewilde Schinkelbuurt (Oud-Zuid). Op loopafstand kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en voor vele leuke winkels, restaurants, koffiebarretjes en uiteraard het mooie, groene Vondelpark. Het appartement heeft een centrale ligging (tussen Oud-West, Cornelis Schuytstraat en het Hoofddorpplein) en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De woning ligt nabij diverse uitvalswegen (A10, A4 en A9).

**English**

This bright, cozy apartment with the perfect layout is located a stone's throw from the beautiful Vondelpark. The apartment has two well sized bedrooms, very cozy living room with open kitchen, a balcony over the entire width and a private storage room on the ground floor.

Layout:
Entrance on the second floor. Hall with access to all rooms. The wide living room is equipped with beautiful original fireplaces, old panel doors and cupboards and it has a nice view towards the Derde Schinkelstraat. The kitchen is located at the rear with doors to a lovely balcony. The kitchen (2011) is equipped with various appliances such as a large SMEG stove with 5 gas rings and 2 ovens, a dishwasher and a separate SMEG fridge with freezer. The balcony is over the entire width of the apartment and is located on the east.
One bedroom at the front and a second bedroom at the rear with large closets. Located in the middle is the modern bathroom that has been completely renovated in 2016. This is equipped with a bath, walk-in shower and a washbasin. Separate toilet and a good storage cupboard with the C.V. set-up and the connection for the washing machine and dryer.

Through the entire apartment is a beautiful wooden floor.
The apartment has a large private storage on the ground floor. In the spacious hallway each apartment can store one bike and there is space for a pram.

Specialties:
- It is located on own ground;
- The living space is 75 m² (NEN 2580 measurement report available);
- Entire apartment is equipped with wooden window frames with HR ++ glass at the front and double glazing at the back;
- Very cozy house due to the old details and perfect layout;
- Large storage room on the ground floor;
- Small and active Association of Owners with 4 members;
- Service costs are € 150,- per month;
- In 2017, the paintwork on the front and the joint work has been done;

Location:
The apartment is located in the popular Schinkelbuurt (Oud-Zuid). Within walking distance you can go for your daily groceries and for many nice shops, restaurants, coffee bars and of course the beautiful, green Vondelpark. The apartment has a central location (between Oud-West, Cornelis Schuytstraat and Hoofddorpplein) and is easily accessible by public transport. The house is located near several roads (A10, A4 and A9).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-10-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1909

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²
Externe bergruimte
12 m²
Inhoud
209 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Willemspark

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Kaart Amstelveenseweg 81 II 1075VW AMSTERDAM, Willemsparkbuurt Noord

naar Amstelveenseweg 81 II 1075VW AMSTERDAM, Willemsparkbuurt Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand