Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Amstelveenseweg 868 1081JM Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Vraagprijs € 750.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1906
Woonoppervlakte
275 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
119 m²

Omschrijving

* Ruime tuin aan water * vergunning voor uitbreiding afgegeven * 2 appartementen te realiseren *

Karakteristiek huisje met omvangrijke uitbreidingsmogelijkheden op een toplocatie gelegen aan het Amsterdamse bos. De woning is gedateerd, maar staat er in de basis nog prima bij.

De woning beschikt ook over een riante tuin van c.a. 60 m2 op het westen met eigen steiger.
Er is een vergunning afgegeven om de woning uit te breiden en om te zetten naar twee zelfstandige appartementen.

Omgeving:
Het appartement ligt in een kindvriendelijke buurt. Lopend ben je binnen 5 minuten in het Amsterdamse Bos waar je heerlijk kunt roeien en hardlopen of een dagje in Spa Resort "Zuiver" kan doorbrengen. Winkelen wordt een beleving in het winkelcentrum Groot Gelderlandplein, stadshart Amstelveen of in de Beethovenstraat. De Zuidas, het Amstelpark en het Gijsbrecht van Amstelpark liggen op fietsafstand. Tramlijn 5 en 51 en diverse bussen stoppen in de directe omgeving en brengen je richting het Centraal Station, Amstelstation en de Eilanden. Met de fiets sta je met 20 minuten op de Dam. Diverse snelwegen (A10, A4 en A2) zijn op 5 minuten rijden.

Algemeen:
-Te realiseren oppervlakte na verbouwing: circa 275 m2 (indicatie, geen NEN rapport aanwezig)
-Vergunning afgegeven voor 2 zelfstandige appartementen, tekeningen beschikbaar bij de makelaar
-Eigendomssituatie: Volledig eigendom, geen erfpacht
-Projectnotaris: Buma Notariaat

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die jou begeleidt bij het aankoopproces. Indien er specifieke wensen zijn omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-12-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
275 m²
Perceeloppervlakte
119 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.