Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstelveenseweg 912 1 1081JN Amsterdam, Vondelparkbuurt West

Bewaar object
Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Gezellig en knus drie kamerappartement (60m2) met geweldig uitzicht richting het Amsterdamse Bos.

Het appartement ligt op een goede centrale locatie in Amsterdam Buitenveldert, het Amsterdamse Bos, het winkelcentrum
“Groot Gelderlandplein”, het Gijsbrecht van Aemstelpark, de Vrije Universiteit, de Zuid-as, het openbaar vervoer (tramlijn en diverse buslijnen, Station WTC en RAI) en de uitvalswegen (ring A10).

Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 60 m² en ligt op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex, Amstelveenseweg 910 en 912.
De woning is uitgerust met dubbele beglazing in houten kozijnen.
De woonkamer is voorzien van openslaande deuren.
Door de gehele woning is een keurige parket vloer aangebracht.

Indeling
Begane grond: gezamenlijke entree, trappenhuis.
Eerste verdieping: entree appartement, hal, badkamer, keuken, woonkamer, balkon, twee slaapkamers.

Woonkamer
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en kijkt uit richting het Amsterdamse Bos. De ligging is west waardoor het vooral in dekmiddag een zonnige ruimte is. In de woonkamer is een gaskachel geïnstalleerd.
Er zijn openslaande deuren naar het balkon/terras.

Keuken
De moderne dichte keuken ligt aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van diverse inbouwapparatuur en geeft toegang tot het balkon. In de keuken is ook de boiler (huur) geplaatst en er is ruimte voor de wasmachine.

Slaapkamers
Er zijn momenteel twee (slaap)kamers in de woning aanwezig. Beide liggen aan de voorzijde van het appartement.
De ene kamer is toegankelijk via de andere kamer. Op dit moment is een kamer in gebruik als slaapkamer en de andere als werkkamer, voorzien van enkele wandkasten.

Badkamer & toiletruimte
Het appartement beschikt over een kleine badkamer met douche, wastafel en toilet. Het geheel is betegeld met witte wandtegels.

Buitenruimte
Het appartement heeft een zonnig balkon/terras op het westen dat toegankelijk is vanuit de woonkamer middels openslaande deuren en vanuit de keuken middels een deur.
Vanaf het balkon is er zicht op de ingang van het Amsterdamse Bos en sierwater.

Grondsoort
De woning ligt op grond eigendom van de Gemeente Amsterdam. De Algemene bepalingen uit 2000 zijn van kracht. Het huidige tijdvak loopt tot 31-05-2035. De canon is tot die tijd afgekocht.

Indien u de canon voor na 2058 wenst vast te leggen op basis van de nieuwe regels van de gemeente Amsterdam dan is dat mogelijk. De jaarcanon na 2058 bedraagt circa € 692,-- per jaar (met een indexatie lopende vanaf 2017). Deze berekening is gemaakt op basis van de WOZ waarde van 2015.

Indien de erfpacht eeuwigdurend wilt afkopen dan is dat ook mogelijk. De afkoopsom in 2019 bedraagt circa € 10.750,-- exclusief notariskosten. Ook deze berekening is gemaakt op basis van de WOZ waarde van 2015.

Aan beide berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Roerende zaken
Zie bijgevoegde Lijst van Zaken.

Energielabel
Verkoper overhandigt koper bij verkoop een energielabel met letter G.
Er is volledig dubbel glas aanwezig.
De woning wordt verwarmd middels een gaskachel (onderhoudscontract aanwezig, kosten circa € 117,-- per jaar).
Warm water wordt middels een huurboiler verkregen (contract via Feenstra, kosten circa 39,-- per kwartaal).

Vereniging van Eigenaars & Servicekosten
De servicekosten bedragen € 83,44 per maand.
De administratie van de VVE is in handen van de eigenaar bewoners zelf. Er is een onderhoudsplan opgesteld en de VVE is ingeschreven in de KVK. Diverse notulen en overzichten zijn beschikbaar voor de koper.

Parkeren
Er geldt betaald parkeren aan de Amstelveenseweg te Amsterdam.
Bewoners komen per direct in aanmerking voor een parkeervergunning.

Oplevering, koopakte en bijzonderheden
Oplevering vindt plaats in overleg. Een snelle oplevering is mogelijk.
In de koopakte wordt namens de verkoper een asbest- en oudersdomsclausule worden opgenomen.

Koper dient na het bereiken van de mondelinge overeenkomst binnen 2 werkdagen een notaris aan te wijzen gevestigd in Amsterdam of Amstelveen. Het koopcontract dat zal worden gehanteerd is het model Ring Amsterdam.
De keuze van de notaris is aan koper. Indien koper binnen deze 2 werkdagen geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.
Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-04-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Overtoomse Sluis

Overtoomse sluis ligt op de grens tussen het voormalige Oud-West en De Baarjes. Het is de deel net buiten het centrum met allerlei trendy cafés, restaurants en koffiespots te vinden zijn. De meeste hotspots zitten langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein, een gebied waar de hipsters van Amsterdam graag hun zwoele zomeravond of luie weekendmiddag borrelend doorbrengen. Populaire spots zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoek, waar je lekker met je wijntje aan het water kunt zitten. Je kunt er ook goed eten, van ontbijt tot diner. Net als bij het ietwat verborgen Café Cook, waar je naast de knusse huiskamersfeer binnen, ook nog eens de hele dag zon hebt op het pleinterras. Voor je clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar een rustiger plek? Dan zijn het Rembrandtpark en Erasmuspark om de hoek.