Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstelveenseweg 960 1081JR AMSTERDAM, Buitenveldert-West

Prijs € 1.925 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Modern woonhuis met open living, 2 slaapkamers en een heerlijke tuin aan het water.

Op de rand van Amsterdam Zuid en Amstelveen, aan het natuurlijk schoon van het Amsterdamse Bos gelegen bieden wij aan een heerlijk licht, modern en luxe afgewerkte woning van 2 verdiepingen.

Bij binnenkomst gaat u vanuit een hal met W.C. door naar de woonkamer met mooie giet vloer en open keuken. De keuken is van alle luxe voorzien (4 pits gas fornuis, oven, afwasmachine) en net als de rest van de woonkamer geheel vormgegeven in een moderne industriële stijl.

Naast de keuken bevindt zich een brede schuifpui die toegang biedt tot een heerlijke diepe tuin die grenst aan een rustig water. Voor boot bezitters en liefhebbers van varen is het goed te weten dat u via de nieuwe meer de binnenstad kunt bereiken.

Via een prachtige zwevende trap die het huis een New York townhouse gevoel geeft, bereikt u de 2e etage waarin zich 2 slaapkamers en een gedeelde badkamer bevinden. Op de overloop bevindt zich genoeg ruimte voor een kast, welke reeds is geïnstalleerd en blijft staan.

De badkamer heeft een brede wasbak, bad met douche en een W.C. Ook de badkamer geniet dezelfde moderne vormgeving.

De Woning wordt geheel gestoffeerd verhuurd, inrichting e.d. kunt u naar eigen wens vormgeven.

- Beschikbaar v.a. 1 September 2017 voor 24 maanden.
- De woning wordt niet verhuurd aan meer dan twee woningdelers
- Huurprijs is exclusief levering van gas, water en elektra
- De woning is 76,2 m2 groot (NEN 2580)
- Bus 170, 172 Metro: 51
- Kosten voor opmaken van de huurovereenkomst en administratie € 125,00


ENGLISH

Modern townhouse with an open living, 2 bedrooms and a lovely garden by the water.

On the outskirts of Amsterdam Zuid and Amstelveen, at the natural ambiance of the Amsterdamse Bos, we offer a lovely light, modern and luxurious finished 2 story townhouse

Upon enter you come across from a hall with toilet to the living room with nice casting floor and open kitchen. The kitchen is fully equipped (4 burner stove, oven, dishwasher) and, like the rest of the living room, completely designed to a modern industrial style.

Next to the kitchen is a wide sliding door that opens onto a lovely deep garden adjacent to a calm water. For boat owners and water enthousiasts, it is good to know that you can reach the city center via the "nieuwe Meer"

Through a beautiful floating staircase giving the house a New York loft feel, you reach the 2nd floor with 2 bedrooms and a shared bathroom. On the overflow there is enough room for a closet, which has already been installed and stays.

The bathroom has a large sink, bath with shower and toilet. The toilet also has the same modern design.

- Available from 1 September 2017 for 24 months.
- The property is not rented to more than two home sharing persons
- Rental price is exclusive of gas, water and electricity supply
- The house is 76.2 m2 (NEN 2580)
- Bus 170, 172 Metro: 51
- Cost of drawing up the lease agreement and administration € 125,00
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-06-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per 1-9-2017

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²
Perceeloppervlakte
76 m²
Inhoud
206 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.