Amstelveenseweg 978 A 1081JR Amsterdam, Buitenveldert-West

Bewaar object

Omschrijving

Unieke woning die buiten met binnen verenigd. Het appartement van ca. 143 m˛ heeft 3 slaapkamers, een grote werkkamer en een tuin, grenzend aan het water.

De eigen voordeur is rustig en beschut gelegen. Entree met garderobe/bergruimte.
Aan de straatzijde is de werkkamer. Deze is vakkundig gemaakt met ingebouwd kastenwerk, een bureau en toilet. De woonkamer is in het midden van de ruimte.
Aan de zonnige achterzijde is de leefkeuken met groot eiland. De ruimte is voldoende ruim voor een eettafel waar 8 mensen aan kunnen zitten. Een schuifpui geeft bijna naadloos toegang tot de achtergelegen tuin.

De vaste trap leidt naar de eerste etage. Hier zijn 3 ruime slaapkamers en een complete badkamer. De achtergelegen slaapkamers hebben beide toegang tot een diep balkon. De grootste slaapkamer, aan de voorzijde, heeft een riante kastenwand voor kleding. De badkamer heeft een inloopdouche, ligbad, wastafel en toilet.

De achtergelegen tuin is diep (ca. 16 meter) en heeft een steiger die grenst aan het water. Heerlijk is dat de tuin is voorzien van een buitenkeuken en een buitendouche.

Aan de rand van het Amsterdamse Bos gelegen woning. Een bijzondere locatie vanwege de twee uitersten.

Aan de achterzijde is er zicht op groen en kan er met een bootje gevaren worden naar de Poel in Amstelveen. Hier ontstaat het idee van buiten wonen.

Aan de voorzijde is er met fiets, auto en openbaar vervoer een goede toegang tot zowel Amsterdam als Amstelveen. De Zuidas, de VU en sportgelegenheden zijn dichtbij.

Winkels zijn nabij op het Gelderlandplein en bij de Van Boshuizenstraat. Ook is er verderop veel aanbod op de Amstelveense weg.

Bijzonderheden:
• Unieke ligging in de stad
• Tuin grenst aan het water
• Actieve vereniging van eigenaren
• Nieuwbouw uit 2006

Kijk voor meer informatie, brochure en plattegrond op onze site!


----------------------------------------------

Unique home combining inside and outside. The apartment of approximately 143 sqm has three bedrooms, a large workroom and a garden adjacent to the water.

Layout:
The private front door is quiet and sheltered. Entrance with wardrobe / storage space.

On the street side the workroom, expertly made with built-in cupboards, a desk and a toilet. In the middle of the apartment the living room.

At the sunny rear the kitchen diner with a large cooking island. There is space for a dining table for eight people. A sliding door gives access to the rear garden.

The fixed staircase leads to the first floor. Here three spacious bedrooms and a bathroom. The rear bedrooms have access to a deep balcony. The master bedroom at the front has a large wardrobe unit. The bathroom has a walk-in shower, a bath, a washbasin and a toilet.

The rear garden is deep (approximately 16 metres) and delightful, with a jetty on the water, an outdoor kitchen and an outdoor shower.

Location:
Located on the edge of the Amsterdam Forest. A special location thanks to the two extremes.

The rear offers a great view on the greenery of the forest. It is possible to go out boating to the Poel in Amstelveen. The pleasant feeling of living in the country.

The front offers good access to both Amsterdam and Amstelveen by bike, car and public transport. The Zuidas, VU University and sports facilities are close by.

There are shops on the nearby Gelderlandplein and Van Boshuizenstraat. There is also a wide range of shops down Amstelveenseweg.

Specifics:
• Unique location in the city
• Garden on the water
• Active owners’ association
• Newly built in 2006
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-06-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
143 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.