Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstelveld 13 boven 1017JD Amsterdam, Amstelveldbuurt

Huurprijs € 3.000 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
110 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

On the most beautiful spot of Amsterdam we offer this totally renovated and fully furnished, light and spacious apartment with a panoramic view over the Amstelveld.
The apartment has been renovated completely but the original details like construction beams have been preserved. High ceilings, wooden floors, lots of windows, 2 spacious bedrooms and a sunny roof-terrace, this apartment has got it all.

The apartment is situated on the second and third floor the apartment offers you a great view over the well-known Amstelveld and a side view over the Prinsengracht. The Utrechtsestraat is around the corner with all its nice boutiques, restaurants, bars etc.

Layout:
Private entrance with stairs to the second floor, spacious open living with open kitchen island supplied with all equipment, 3 big windows at the front side and 2 windows at the back side, separate ‘study’ area and separate toilet, 2 storage closets.
Hall with stairs to the third floor, beautiful bedroom at the front side, bathroom with bath-tub, separate shower, toilet and double sink, closet with washer/dryer, bedroom at the back with access to the roof terrace situated on the East.

- Rental price € 3.000,- excl. utilities
- Available 28-06-2019
- Fully furnished
- Rental period of 12-24 months
- 110 m2 (not NEN measured)
- Completely renovated
- Fantastic view
- 2 Bedrooms
- Roof terrace
- Wooden floors
- Great location
- No sharing / No pets

This property is offered by a certified MVA broker
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-05-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.