Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Amstelvlietstraat 209 1096GG Amsterdam, Amstelkwartier Noord

Bewaar object
Bouwjaar
2017
Woonoppervlakte
180 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Royaal en zonnig nieuwbouw APPARTEMENT van ca. 180 m² met 4 slaapkamers in het Amstelkwartier. Het appartement is voorzien van een eigen berging en PARKEERPLAATS, op loopafstand van verschillende horecagelegenheden zoals George Marina. Eveneens bevindt zich ook metrohalte Spaklerweg op steenworp afstand vanwaar u binnen no time op de "Zuidas" of Amsterdam Centraal bent. Ook de ring A10 is binnen twee minuten te bereiken.

For English summary see below!

Indeling:
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping, u komt binnen in de ruime entreehal voorzien van een intercom, meterkast, separaat toilet met fonteintje. Via de entree toegang tot alle vertrekken. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Door de grote raampartijen is deze ruimte heerlijk licht. Via de grote schuifdeuren is het riante balkon met een ligging op het zuidwesten te bereiken. De woonkamer beschikt over een moderne stijlvolle keuken met kookeiland met granieten aanrecht en is voorzien van whirlpool inbouwapparatuur, waaronder een oven, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap.
De eerste van de vier slaapkamer vinden we meteen links in de hal met naastgelegen badkamer voorzien van inloopdouche, zwevend toilet, dubbele wastafel en een handdoekradiator. Aan voorzijde van het appartement nog drie slaapkamers waarvan de eerste slaapkamer gelegen op de hoek van het appartement. Door de hoekligging is dit een heerlijke zonnige kamer. Net als in de rest van het appartement kunnen alle grote ramen geopend worden. Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich nog twee riante slaapkamers. De tweede ruime badkamer beschikt over een inloopdouche, een ligbad en een dubbele wastafel. Verder is er nog een bergkast aanwezig in de hal en een ruimte met aansluiting voor een wasmachine.
Onder het complex vinden we de berging (voorzien van elektra) en de inpandige parkeergarage met privι parkeerplaats.

Bijzonderheden:
• Het complex is voorzien van een lift;
• Het is verplicht om bij de koop van dit appartement een parkeerplaats in ondergelegen parkeerkelder af te nemen.
Vraagprijs € 40.000,- k.k.;
• Vloerverwarming met temperatuurmeter in elk vertrek;
• Maar liefst 4 slaapkamers;
• Eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw;
• Het appartement is gelegen op erfpachtgrond. Canon bedraagt € 7.682,47,- per jaar, te voldoen in 2 termijnen;
• Servicekosten €183,- p/m;
• In de koopakte zal een niet niet-bewoningsclausule worden opgenomen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spacious and sunny new built APARTMENT of approximately 180 sqm. with 4 bedrooms in the "Amstelkwartier". The apartment has its own storage and PARKING SPACE, within walking distance of various restaurants such as George Marina. Also nearby is the Spaklerweg metro stop which takes you to the "Zuidas" or Amsterdam Central in no time. The ring A10 can also be reached within two minutes.

Layout:
The apartment is located on the first floor. You enter the spacious entrance hall with an intercom, meter cupboard, separate toilet with hand basin. The living room is located at the rear of the apartment. The large windows make this room wonderfully light. Through the large sliding doors you can reach the spacious southwest facing balcony. The living room has a modern stylish kitchen with kitchen island and granite countertop, equipped with Whirlpool appliances including an oven, microwave, refrigerator, freezer, dishwasher, induction hob and extractor.
The first of the four bedrooms you'll find immediately left in the hall with adjacent bathroom with walk-in shower, toilet, double washbasin and a towel radiator. At the front of the apartment are three bedrooms, the first bedroom is located on the corner of the apartment. Because of its corner location this is a lovely sunny room. Just like in the rest of the apartment all large windows can be opened. There are two more spacious bedrooms at the front of the apartment. The second spacious bathroom has a walk-in shower, a bath and a double sink. There is also a storage closet in the hall and a utility room with connections for a washing machine and dryer.
Under the complex we find the storage room (with electricity) and the indoor parking garage with private parking.

Specialties:
• The complex is provided with an elevator;
• When buying this apartment,it is mandatory to take a parking space in the underground car park. Asking price
€ 40.000,- k.k.;
• Underfloor heating with temperature meter in every room;
• No less than 4 bedrooms;
• Private parking and storage in the basement;
• The apartment is located on leasehold land, canon is € 7.682,47,- per year, to be paid in 2 installments;
• Service charges €183,- p/m;
• A sellers clausule is applicable.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-10-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
180 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Cafι Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.