Amstelvlietstraat 307 1096GG Amsterdam, Amstelkwartier Noord

Vraagprijs € 775.000 

Bewaar object

Omschrijving

English below

Wij bieden een verrassend ruim en sfeervol begane grond appartement aan met royale zonnige tuin (50m²) op het Zuiden met parkeerplaats en berging in de onderbouw.

Het Amstelkwartiercomplex waar de woning in is gelegen is opgeleverd in 2012/2013 en bestaat totaal uit 56 leden.
Het is een nieuwe wijk tussen de Spaklerweg en de Duivendrechtsevaart. Hier is een gevarieerde groene buurt ontstaan om te wonen, te werken en te recreëren. Kenmerkend aan de wijk zijn het park en de monumentale panden van de voormalige Zuidergasfabriek. Deze krijgen een nieuwe bestemming voor de buurt.
Het Amstelkwartier ligt in de bocht van de Amstel tussen Watergraafsmeer en Amsterdam Oost en ligt aan de Spaklerweg.
Het NS Station Amstel ligt op slechts 5 fietsminuten en metrohalte Spaklerweg ligt zelfs op loopafstand. Park Somerlust ligt om de hoek tezamen met diverse horeca in de buurt zoals L’Osteria, George Marina, Persijn en natuurlijk t 'huis aan de Amstel maken dat menigeen deze buurt inmiddels heeft ‘ontdekt’.

Indeling
Gemeenschappelijke verzorgde opgang. Toegang tot het appartement via de eerste verdieping alwaar zich de slaapkamers,de badkamer en het separate toilet bevinden. De master bedroom is voorzien van een inbouwkast met hoogglans over de gehele breedte van de kamer. De badkamer is v.v. een bad, royale inloopdouche en een hoogglans wit meubel met dubbele wasbak en spiegelkast.
U heeft op de eerste verdieping een extra living met pantry v.v. ijskast en wasbak voor het bereiden van een gezellige borrelhap. De woonkamer is tevens voorzien van een luxe ‘waterdamphaard’. Op deze verdieping bevindt zich tevens een aparte was-& opbergruimte.
Via de trap bereikt u de begane grond welke is voorzien van een moderne en gezellige leefkeuken en toegang geeft tot de zonnige tuin.
De keuken is een lichte en prettige leefruimte met een Siematic, taupe keukeneiland met bar (silestone blad) en een Siemens magnetron/oven in hoogglans witte kasten. De keuken heeft tevens een ruime bergruimte.


Bijzonderheden
* Actieve VVE met enthousiaste evenementencommissie: buurt-bbc, nieuwjaarsborrel, kerstmarkt etc.
* woonopp. 112 m2
* 2 lagen
* lift aanwezig
* vloerverwarming
* ingang op 1e woonverdieping (via afgesloten hal)
* trap naar benedenverdieping met woonkeuken en glazen dubbele schuifpui naar tuin
* 50 m2 tuin op zuid met overkapping en tuinhuis met verlichting
* 1 garageplaats
* Privé bergruimte in garage
* Bijdrage VVE 147,41/maand
* Energielabel A


We offer a surprisingly spacious and attractive ground floor apartment with sunny garden (50m²) on the South with parking place and storage in the basement.

The Amstelkwartier complex where the house is located was completed in 2012/2013 and consists of a total of 56 members.
It is a new neighborhood between the Spaklerweg and the Duivendrechtsevaart. Here a varied green neighborhood has been created to live, work and recreate. Characteristic of the district are the park and the monumental buildings of the former Zuidergasfabriek.
The Amstelkwartier is located between the Amstel, Watergraafsmeer and Amsterdam Oost and is located at the Spaklerweg.
The Amstel railway station is only 5 minutes by bike and the Spaklerweg metro stop is even within walking distance. Park Somerlust is around the corner together with various restaurants in the neighborhood such as L'Osteria, George Marina, Persijn and of course the 'huis aan de Amstel'.

Layout
Main entrance. Access to the apartment by LIFT or stairs to the first floor where the bedrooms, the bathroom and the separate toilet are located. The master bedroom has a built-in wardrobe over the entire width of the room. The bathroom has a bath, shower and a high gloss white furniture with double sink and mirror cabinet.
On the first floor you have an extra living room with a pantry with a refrigerator and a sink for preparing a small bite. The living room is also equipped with a luxurious 'waterdamh fireplace'. On this floor there is also a separate laundry & storage space.
By taking the stairs you reach the ground floor were you will find modern and cozy kitche, fully equiped and gives access to the sunny garden.
The kitchen is a bright and pleasant living space with a Siematic, taupe kitchen island with bar (silestone top) and a Siemens microwave / oven in high gloss white cupboards. The kitchen also has ample storage space.


Particularities
* Active VVE with enthusiastic event committee: neighborhood-bbc, New Year's reception, Christmas market etc.
* living surf. 112 m2
* 2 layers
* elevator
* floor heating
* entrance on the 1st floor (via closed hall)
* stairs to the ground floor with kitchen and glass double sliding doors to garden
* 50 m2 garden on south with roof and garden house with lighting
* 1 garage space
* Private storage space in garage
* Contribution VVE 147.41 / month
* Energy label A
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-09-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
112 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Café Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.

Kaart Amstelvlietstraat 307 1096GG Amsterdam, Amstelkwartier Noord

naar Amstelvlietstraat 307 1096GG Amsterdam, Amstelkwartier Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand