Amstelvlietstraat 329 1096GG Amsterdam, Amstelkwartier Noord

Bewaar object

Omschrijving

Superleuk en goed onderhouden 2-kamer appartement, gelegen op de vijfde verdieping van in 2013 gebouwd complex in het Amstelkwartier. Het appartement is voorzien van een lichte woonkamer met schuifpui richting het terras, moderne open keuken, slaapkamer van goed formaat en een badkamer ensuite. Daarnaast beschikt het complex over een lift.

Het Amstelkwartier ligt aan de Amstel, tussen Oud-Zuid en Watergraafsmeer in en is zeer goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Op loopafstand is het metrostation Spaklerweg gelegen, maar ook het treinstation Amstel ligt op steenworp afstand. Daarnaast bent u binnen enkele autominuten op de Ring A10. Voor de dagelijkse boodschappen kan men terecht in de Rivierenbuurt of in de Watergraafsmeer, maar ook de bekende dagmarkten Albert Cuyp en de Dappermarkt zijn op korte afstand van het appartement gelegen. Tevens zijn er in de directe omgeving van het appartement diverse horecagelegenheden te vinden, zoals George Marina, L'Osteria Café Restaurant Riva.

Kortom: een heerlijk appartement op een ideale plek voor voor wie wil wonen in een rustige en groene omgeving, maar toch dichtbij het drukke stadsleven.

INDELING
Gemeenschappelijk entree van het complex, trappenhuis/lift. Appartement is gelegen op de vijfde verdieping, galerij, entree van het appartement.
Hal met toegang tot de slaapkamer, meterkast, separaat toilet, vaste kast met de aansluitingen voor het witgoed, vaste kast met cv ketel en naar de woonkamer. De slaapkamer met badkamer en suite is gelegen aan de galerijzijde. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Aan de achterzijde is de lichte woonkamer met open keuken gelegen. Tevens biedt de woonkamer middels een schuifpui toegang tot het heerlijke terras. De moderne open keuken beschikt over een koelkast met vriesladen, combi magnetron, inductiekookplaat en een RVS afzuigkap.

BIJZONDERHEDEN
-Complex voorzien van lift
-Heerlijk diep balkon (zonnige zuiden) grenzend aan de woonkamer
-Niet geschikt voor woningdelers.
-Niet geschikt voor studenten.
-Huisdieren niet toegestaan.
-Roken alleen op het balkon toegestaan.
-Per direct beschikbaar.
-De woning zal ongemeubileerd verhuurd worden.
-Huur is exclusief nutskosten (water, licht, tv, internet).
-De borg zal minimaal ter hoogte van 1 maand huur zijn.
-Huurcontract voor 2 jaar.
-Voorbehoud gunning eigenaar.
-Inkomenseis: 2 keer de huur netto.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Super nice and well-maintained 2-room apartment, located on the fifth floor of a complex in the Amstelkwartier that was built in 2013. The apartment is provided with a light living room with sliding door to the terrace, modern open kitchen, good-sized bedroom and a bathroom ensuite. Additionally, the complex is equipped with an elevator.

The Amstelkwartier is located by the Amstel, in between Oud-Zuid and Watergraafsmeer and is very easily accessibly both by public transport as well as by car. The subway station Spaklerweg is located within walking distance, but the train station Amstel is also located a stone’s throw away. Additionally, by car you can reach the beltway A10 within a few minutes. For the daily groceries you can go to the Rivierenbuurt or to the Watergraafsmeer, but the famous day markets Albert Cuyp and the Dappermarkt are located only a short distance from the apartment as well. You can also find various catering establishment in the immediate surroundings of the apartment, such as George Marina, L'Osteria Café and Restaurant Riva.

In short: a wonderful apartment on an ideal location for the person who wants to live in a peaceful and green environment, but who still wants to be close to the busy city life.

LAYOUT
Communal entrance of the complex, stairwell/elevator. Apartment is located on the fifth floor, gallery, entrance of the apartment.
Hall with access to the bedroom, meter cupboard, separate toilet, fixed closet with the connections for the white goods, fixed closet with central heating boiler and access to the living room. The bedroom with bathroom en suite is located on the side of the gallery. The bathroom is provided with a walk-in shower, washbasin and designer radiator. The light living room with open kitchen is located in the back. The living room also grants access to the wonderful terrace by means of a sliding door. The modern open kitchen is provided with a refrigerator with freezer drawers, combination microwave, induction hob and a stainless steel extractor hood.

PARTICULARITIES
-Complex provided with an elevator
-Wonderfully deep balcony (sunny south) adjacent to the living room
-Not suitable for property sharing.
-Not suitable for students.
-Pets are not allowed.
-Smoking only allowed on the balcony.
-Available immediately.
-The apartment will be rented out unfurnished.
-Rent is excluding utility costs (water, electricity, television and internet).
-The security deposit will be at least 1 month rent.
-Rental agreement for 2 years.
-Owner retains the right to award.
-Income requirement: 2 times the rent net.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-09-2018
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
54 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Café Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.

Kaart Amstelvlietstraat 329 1096GG Amsterdam, Amstelkwartier Noord

naar Amstelvlietstraat 329 1096GG Amsterdam, Amstelkwartier Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand