Amstelvlietstraat 541 1096GG AMSTERDAM, Amstelkwartier Noord

Bewaar object

Omschrijving

DE ACHT
LUXE VRIJE SECTOR HUURAPPARTEMENTEN IN DE BOCHT VAN DE AMSTEL


Gebouw De Acht, gelegen aan de Amstelvlietstraat in het Amstelkwartier in de bocht van de Amstel, heeft in totaal 109 luxe vrij sector huurappartementen! Het zijn 2- en 3-kamerappartementen met ruime tuin of groot balkon, alles op het zuidwesten. De appartementen zijn tussen de 80 en 105 m2 van woonoppervlak en prachtig afgewerkt met onder meer een mooie keuken en luxe badkamer met ligbad, dubbele wastafel en aparte douchecabine.


Privétuinen, balkons en soms een ruim dakterras
--------------------------------------------------
De Acht, ontworpen door de beroemde architect Pi de Bruijn, ligt aan de Amstelvlietstraat op en bestaat uit vier blokken, variërend in hoogte en kleuren. Het gebouw is vernoemd naar de Holland Acht: de roeiploeg die in 1996 op de Olympische Spelen van Atlanta (VS) goud won.

Het gebouw is in 2013 helemaal als nieuwbouwproject opgeleverd en telt 109 luxe huurappartementen en een parkeergarage. De begane grond appartementen hebben een privétuin, die via een eigen entree bereikbaar is. De andere appartementen zijn toegankelijk via gemeenschappelijke entrees. Alle huurappartementen op de verdiepingen hebben grote balkons op het zuidwesten. Sommige zijn daarnaast nog voorzien van een ruim dakterras, waar mogelijk met zicht op de Amstel. De Acht is voor allerlei doelgroepen een prachtig gebouw om in te wonen. Het gebouw heeft liften en biedt veel wooncomfort, onder meer doordat de ramen en deuren goed geïsoleerd zijn tegen geluid. Ook heel comfortabel: u huurt. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over de waarde van uw huis. Een gerust gevoel.

Uw auto onmisbaar? Geen probleem, De Acht beschikt over een prachtige parkeergarage die met de auto en vanaf het appartement zeer gemakkelijk bereikbaar is. Heerlijk comfortabel! Vraag naar de beschikbaarheid.

de woning
-----------------------------------
Een mooi driekamerappartement op de 3e etage van circa 86 m2, waarbij de woonkamer aan de zonnige tuinzijde is gelegen. Beter kunt u zich het haast niet wensen. De woonkamer meet maar liefst 31 m2 en heeft een breed balkon, op het zuid-westen! – met een heerlijk uitzicht over het aangrenzende park. Verder heeft het appartement twee ruime slaapkamers. Huurprijs € 1.333 per maand exclusief servicekosten.


Locatie
--------
In de bocht van de Amstel, op tien minuten fietsen van Carré en de Stopera, is een nieuw grootstedelijk woon- en werkgebied ontstaan, het Amstelkwartier. Luxe appartementen en een jachthaven sieren de oevers van de rivier. Het goed bereikbare Amstelkwartier is de uitgelezen woonomgeving voor iedereen die wil leven in de stad, maar ook rust, ruimte en water nodig heeft. Als je straks woont in het Amstelkwartier zit je midden in de stad. De Dam of de Nieuwmarkt zijn maar een kwartiertje fietsen. De Amstel, de levensader van de stad, ligt aan je voeten. Het Amstelkwartier ligt in de stad en aan de Amstel. Tussen Oud Zuid en de Watergraafsmeer. Op een steenworp afstand van het centrum en het groene hart. Een ideale ligging voor iedereen die van Amsterdam en omgeving houdt.

Zo is het maar tien minuten fietsen naar theater Carré of de Stopera. Winkelen in de Bijenkorf een kwartiertje, Via het Amstelstation, waar ieder kwartier de intercity naar Utrecht en verder stopt, bereik je ook het centraal station binnen het kwartier met trein of metro. Er ligt ook een metrostation voor de deur: Spaklerweg. De A10 is niet meer dan 2 minuten verwijderd met de auto.

Boodschappen doe je in de Watergraafsmeer of de Rivierenbuurt, en straks in de winkels in de tweede fase Amstelkwartier. De Albert Cuyp, de Dappermarkt en de Biologische markt op de Nieuwmarkt zijn ook binnen handbereik. Terrassen vind je nu al tijdelijk voor de deur bij Kaap Kot, met een geweldig uitzicht op de Amstel. Straks komen er nog enkele horecagelegenheden in de buurt bij. Maar met café Hesp, De IJsbreker en Villa Ruysch en de hippe clubs TrouwAmsterdam en Canvas in de buurt hoef je je hier niet te vervelen.

Maar ook het groene hart ligt voor het grijpen: rust, ruimte en water. t Amstelkwartier ligt aan het hoofd van de Amstelscheg, de 'Groene vinger' die de stad in reikt. Hier is zelfs binnen de ring A10 nog een oase van rust te vinden. Volkstuinen, bos en roeiverenigingen liggen langs de Amstel. Een ideaal gebied om te recreëeren, en toch vlak bij de stad. Het groene hart is letterlijk binnen handbereik. Binnen tien minuten fiets je langs de Amstel door de weilanden richting Ouderkerk en verder. Zo bevindt het Amstelkwartier zich straks op de grens van land en water, van stad en buitenleven. Zo wordt het Amstelkwartier straks een op en top Amsterdamse wijk, voor jong en oud. Midden in het leven van de stad maar toch ook buiten. Alles wat Amsterdam zo bijzonder maakt vindt u hier.


Interesse?
----------
In dit prachtige gebouw uit 2013, kunnen door mutaties deze en andere appartementen voor verhuur beschikbaar komen. Bel ons (020 - 6 816 716) voor alle stukken, zoals het inschrijfformulier met daarop alle informatie over inkomenseisen etc.en daarnaast de prijslijst met de actuele beschikbare appartementen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod, stuur ons dan ook het ingevulde inschrijfformulier toe. We nemen u dan op ons ons bestand en zullen u informeren als er nieuwe appartementen voor u beschikbaar komen.


Inkomenseis

Houdt u s.v.p. rekening met de inkomenseis voordat u zich bij ons inschrijft. U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

Niet-zelfstandigen
Inkomensnorm alleenverdiener : het bruto jaarsalaris dient minimaal 48 maal de maandhuur van de woning (exclusief
servicekosten) te bedragen. Rekenvoorbeeld: Netto huur €1.000,- (48 x€ 1.000,-) = €48.000,- is de inkomenseis bruto per
jaar.
Inkomensnorm tweeverdieners: het bruto jaarsalaris dient minimaal 48 maal de maandhuur van de woning (exclusief
servicekosten) te bedragen, het tweede inkomen mag voor 60% meegerekend worden .
Als jaarinkomen geldt het inkomen van de op het huurcontract vermelde personen. Bij tweeverdieners moeten derhalve
beiden als contractpartij in de overeenkomst worden opgenomen

Let op!
Foto's zijn afkomstig uit een modelwoning, deze kunnen dus afwijken van de werkelijkheid!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 60 p/m
Aanmeldingsdatum
03-02-2018
Status
Onder optie
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
86 m²
Inhoud
232 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Café Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.

Kaart Amstelvlietstraat 541 1096GG AMSTERDAM, Amstelkwartier Noord

naar Amstelvlietstraat 541 1096GG AMSTERDAM, Amstelkwartier Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand