Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstelzijde 59 1184TZ Amstelveen, Buitengebied-Noord

Huurprijs € 90.000 per jaar

Omschrijving

Het gehuurde valt binnen de gemeente Amstelveen in het bestemmingsplan "3de Herziening Wester Amstel - Amstelzijde" en heeft de bestemming Horeca. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering, dient u zelf contact op te nemen met de gemeente Amstelveen.

OPPERVLAKTE
circa 300 m b.v.o. verdeeld over een kelder, begane grond en eerste verdieping met de mogelijkheid voor een terras van circa 60 m aan het water.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURPRIJS
90.000,- per jaar ex btw.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco
o WTW ventilatie voor restaurant 2000m3/h
o elektra aansluiting 3x 80A
o gas aansluiting G4 (alleen voor koken)
o verwarming d.m.v. vloerverwarming & warmtepomp. koeling door vloer en aanvullend via de ventilatie


_______________________________________________________________________

The rented property is within the municipality of Amstelveen in the zoning plan "3rd Review Wester Amstel - Amstelzijde" and has a Horeca destination. If you have any questions regarding the approval of your businessplan by the local authorities, please contact the municipality of Amstelveen.

SURFACE
approximately 300 m, e.g. distributed over a basement, ground floor and first floor with the possibility of a terrace of approximately 60 m by the water.

AVAILABILTY
Directly

RENTAL PRICE
90,000 per year excluding VAT.

DELIVERY LEVEL
Hull
o Heat recovery ventilation for restaurant 2000m3 /h
o electricity connection 3x 80A
o gas connection G4 (only for cooking)
o heating by means of underfloor heating & heat pump. cooling through floor and additionally through ventilation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-12-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Horeca
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Opp horeca
300 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder