Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amsterdamseweg 13 - M* 1422AC UITHOORN, Bedrijventerrein

Vraagprijs € 249.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

AMSTERDAMSEWEG 13-M 1422 AC te Uithoorn

Dit zeer goed onderhouden bedrijfspand met 4 parkeerplaatsen, receptie, kantoor, keuken en dubbele toiletgroep, heeft een bedrijfshal met hoge laad- en los deur (4,2 meter hoog), klimaatbeheersing en een zeer lichte hoge hal, afgewerkt met akoestische geluid wand- en plafond installatie.
De totale afmeting van de hal is 200 M2 (7 meter hoog) en die van het lage (3 meter hoog) deel en kantoor gedeelte 95 M2.
Het gehele pand is zeer goed onderhouden met gebruik van hoogwaardige materialen en is volledig ingericht met trap naar het bovengelegen gedeelte, bekabeling door het gehele gebouw, opslag ruimtes, personeelsruimtes, verlichting, klimaatbeheersing, kantoorruimte en natuurlijk de hal zelf met een op afstand bedienbare roldeur geschikt voor hoge vrachtwagens.
Door de geluidsisolerende installatie is het pand voor meerdere doeleinden geschikt. De in de hal aanwezige stellages kunnen eventueel achterblijven. De deuren zijn voorzien van 3 punt sluiting en voldoen aan het Politie keurmerk 2. De glazen delen van de pui zijn van getint glas voorzien.
Dit pand op een A1 locatie, heeft ontsluiting naar de N201 is op 250 meter afstand en heeft daardoor een directe verbinding met de A2 en A4. Amsterdam, Schiphol, Amstelveen en de veiling Aalsmeer zijn door deze weg direct bereikbaar.
In de omgeving zijn meerdere bushaltes en de bus naar Amsterdam CS, Amstelveen, Alphen aan de Rijn en Wilnis stoppen hier.
Afmetingen zijn circa, prijs is exclusief BTW en aanvaarding is in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-05-2015
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
295 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's