Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amsterdamseweg 136 1182HJ Amstelveen, Patrimonium

Huurprijs € 92.500 per jaar

Omschrijving

AMSTERDAMSEWEG 136, 1182 HJ AMSTELVEEN

INTRODUCTIE:
Aan een drukke winkelstraat gelegen winkelruimte van 464,20 m². De frontbreedte is maar liefst 15 meter. Naast de winkelruimte is een plein gelegen die parkeer plek biedt voor meerdere auto’s.

LIGGING:
Aan het drukste deel van de “oudste’’ winkelstraat van Amstelveen de Amsterdamseweg,. Gelegen nabij diverse andere winkels en gezellige horeca gelegenheden een winkelruimte van 464,20 m².
Het stadshart Amstelveen is op loopafstand.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn excl. servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle huishoudens (2000 = 100).

BANKGARANTIE
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

OMZETBELASTING
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.
Als huurovereenkomst zal het standaart ROZ model gehanteerd worden met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

KADASTRAAL BEKEND:
Gemeente: Amstelveen
Sectie: H
Nummer: 17624
Index: A1

Bedrijfsoppervlakte: 464,20 m²
Totale gebruiksoppervlakte: 464,20 m²
conform NEN-2580

BOUWJAAR 1956

BESTEMMINGSOMSCHRIJVING
- Detailhandel
- Dienstverlenend bedrijf
- Maatschappelijke voorzieningen
- Kantoren
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-09-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder