Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amsterdamseweg 192 K 1182HL Amstelveen

Vraagprijs € 75.000 

Bewaar object

Omschrijving

Gelegen aan de Amsterdamseweg te Amstelveen mogen wij u garagebox/opslagbox (opgeleverd medio 2013) aanbieden.

Het stallen van uw auto, caravan of boot; extra opslagruimte buitenshuis; (voorraad)opslag voor uw bedrijf; er zijn diverse mogelijkheden voor het gebruik van deze aangeboden unit. Er is een automatisch bedienbare brug ingebouwd (2015) zodat het mogelijk is om twee auto's te parkeren.

De box heeft een oppervlakte van 15 m2 en heeft een interne hoogte van 4.24 meter waardoor het stallen van hoge(re) voertuigen en het plaatsen van een vliering tot de mogelijkheden behoren. De doorrijhoogte bedraagt 3.22 meter.

De locatie is hartje Amstelveen in een winkelgebied en nabij Amsterdam en Schiphol. Via Ringweg A-10 (afrit S108 Amstelveen) en Ringweg A-9 (afrit 5 Amstelveen/S108) zeer goed aan te rijden. Ook met het openbaar vervoer zijn de boxen goed bereikbaar.

Alle boxen worden standaard opgeleverd met een metalen, geÔsoleerde overheaddeur, handbediend met een cilinderslot. Er is ontluchting, tl-verlichting en een wandcontactdoos aanwezig.

Bijzonderheden;
- Extra hoog (4.24 m)
- Multifunctioneel
- Centrale ligging

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-12-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
15 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Patrimonium is een kleine bomenrijke wijk tegen het Amsterdamse Bos aan. In de wijk Patrimonium ligt een oude waterloop. Met de begroeiing langs het water is de waterloop een duidelijk en opvallend element voor de wijk. De wijk heeft een groot aantal oude, gewaardeerde en bekende parken, waaronder het oudste park van Amstelveen: het Broersepark. De brede Amsterdamseweg met zín opvallende platanen loopt centraal door de wijk.