Amsterdamseweg 279 1182GZ Amstelveen, Patrimonium

Bewaar object
Bouwjaar
1955
Woonoppervlakte
142 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
654 m²

Omschrijving

Op een mooie lokatie, grenzend aan de Prinsessenbuurt, ligt dit vrijstaande woonhuis met garage op een perceel eigen grond van 654 m. Het woonhuis is aan de binnenzijde gedateerd dus een renovatie of nieuwbouw is nodig.

Indeling:
Via de entree komt u in de royale hal met garderobekast, toiletruimte en toegang naar de kelder. De L-vormige woonkamer is voorzien van een open haard en schuifpui naar de tuin. De gesloten keuken is voorzien van een gasfornuis, vaatwasmachine en magnetron. De ruime achtertuin is gelegen op het westen. De aangebouwde garage is royaal en aan de voorzijde is een carport aanwezig.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer aan de voorzijde met zijraam, tweede slaapkamer aan de voorzijde met zijraam, ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang naar de ruime badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Op de overloop is verder een vaste kast en separate toiletruimte.

Tweede verdieping: vliering met bergruimte.

Kelder: vanuit de hal kunt u naar de kelder bestaande uit drie ruimtes met een totale oppervlakte van circa 24 m.

Bijzonderheden:
woonoppervlakte 142 m exclusief kelder
inhoud 745 m
volgens verkregen informatie is volgens het bestemmingsplan "Amstelveen Noordwest" een goothoogte toegestaan
van 7 meter en een nokhoogte van 11 meter
Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
Centrale verwarming op gas

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In a beautiful location, adjacent to the Prinsessenbuurt, this detached house with garage on a plot of land is 654 sqm. The house is dated on the inside so a renovation or new building is needed.

Lay out:
Through the entrance you enter the spacious hall with wardrobe, toilet and access to the basement. The L-shaped living room has a fireplace and sliding doors to the garden. The enclosed kitchen is equipped with a gas cooker, dishwasher and microwave. The spacious backyard is located on the west. The attached garage is generous and a carport is on the front.

First floor: landing, front bedroom with side window, second bedroom at the front with side window, spacious bedroom at the rear with access to the spacious bathroom with bath, shower and double sinks. On the landing there is also a fixed closet and separate toilet room.

Second floor: attic with storage room.

Basement: From the hall you can go to the basement consisting of three rooms, a total area of approximately 24 sqm.

Specialties:
Living area 142 sqm excluding basement
content 745 m
According to the information of the Amstelveen Northwest plan of destination, a gutter height of 7 meters and a ridge height of 11 meters
Two on-site parking spaces
Central heating on gas
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-12-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
142 m²
Perceeloppervlakte
654 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder