Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Amsterdamseweg 292 1182HP Amstelveen, Patrimonium

Bewaar object
Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
176 m²
Aantal kamers
7
Perceeloppervlakte
191 m²

Omschrijving

Een op een superlocatie in Amstelveen gelegen goed onderhouden familiewoning, met een heerlijke fraai aangelegde achtertuin die grenst aan het monumentale heempark De Braak. De voortuin is voldoende groot om nog een auto in te parkeren.

De woning bestaat uit vier bouwlagen, souterrain, begane grond, een eerste verdieping en een tweede verdieping.

Indeling:
Het souterrain is ingedeeld met een functionele hobbyruimte aan de straatzijde en een grote woonkeuken aan de tuinzijde die middels de openslaande deuren toegang geeft tot deze ruim 15 meter diepe op het zuiden gelegen tuin. Naast hobbyruimte en woonkeuken beschikt het souterrain ook nog over twee bergkasten (waarvan in 1 de CV ketel hangt) en een toilet. Omdat het souterrain lager ligt dan het straatniveau maakt dit huizenblok gebruik van een gemeenschappelijke pomp voor de riolering. De riolering loopt achter het huis naar deze gemeenschappelijke pomp om dan via deze pomp (wordt beheerd door de gemeente) te lozen op het gemeente riool.

De begane grond bestaat uit een entree, een hal en een grote doorzonwoonkamer met open keuken. Vanuit de keukenruimte is een op het zuiden gelegen balkon bereikbaar.

De eerste verdieping is ingedeeld met een overloop, een slaapkamer aan de tuinzijde met balkon, een slaapkamer aan de voorzijde en een moderne badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel met meubel.

Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze trap komt uit in de grootste slaapkamer van deze verdieping. Aangrenzend bevindt zich aan de voorzijde de vierde slaapkamer. Op deze verdieping is veel bergruimte beschikbaar.
De woning ligt op steenworp afstand van het Amsterdamse Bos, met de sportvelden en vele recreatiemogelijkheden. The International School is op korte afstand gelegen, zo ook het Stadshart van Amstelveen. De dagelijkse boodschappen zijn mogelijk in het nabij gelegen Patrimonium. Vanaf de Amsterdamseweg 292 bent u binnen 20 minuten op Schiphol of in hartje Amsterdam.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-10-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
176 m²
Perceeloppervlakte
191 m²
Inhoud
442 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Bekijk alle kenmerken

Foto's