Amsterdamseweg 426 A 1181BV Amstelveen, Randwijck

Bewaar object

Omschrijving

Unieke kans!! Op de tweede verdieping van een kleinschalig complex bieden wij dit 2-kamer appartement aan met een woonoppervlakte van ca. 49 m˛ (NEN gemeten) bevindt zich in de gewilde wijk “Randwijck” in Amstelveen-Noord. Het appartement is gedateerd en zal gemoderniseerd dienen te worden maar er zijn volop mogelijkheden om aan al uw woonwensen te kunnen voldoen.

** See English translation below **

Middels de gemeenschappelijke afgesloten entree (met intercominstallatie) bereikt u het trappenhuis. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex. Via de gang is de slaapkamer aan de linkerzijde te bereiken met aangrenzend de badkamer. Het toilet is separaat via de hal bereikbaar.

De lichte woonkamer biedt een mooi uitzicht naar het Amsterdamse Bos en vanaf het balkon (W) is het heerlijk genieten van de middag- en avondzon, er is een praktische zonnescherm aanwezig met handzender (2014). De keuken bevindt zich de achterzijde van de woonkamer maar kan na verbouwing geheel bij de woonkamer betrokken worden.

Kortom een woning met potentie op een zeer goede locatie. Maak dus snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging!

Omgeving
Het appartement is gelegen op een superlocatie op de grens van Amsterdam/Amstelveen. Het Amsterdamse Bos is echt om de hoek en een bushalte bevindt zich direct voor de deur richting Amsterdam en busstation Amstelveen (met o.a. halte Zuidtangent, welke u binnen twaalf minuten op Schiphol brengt).
Parkeren kan gratis en zonder vergunning rondom het complex.

Bijzonderheden
- Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren (“V.v.E. Randwijck-Zuid aan de Amsterdamseweg 410-444”, administrateur: De Boerenwetering bv., info@boerenwetering.nl);
- De maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt ca. € 161,- per maand (inclusief ca. € 20,00 voorschot stookkosten);
- De verwarming geschiedt door middel van blokverwarming en het warm watervoorziening middels een elektrische boiler (2013);
- Het appartement beschikt over een extra berging in de onderbouw;
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur en rondom het complex (vrij parkeren);
- Energielabel D, geldig tot 4-10-2026;
- Het complex is gelegen op eigen grond;
- Oplevering in overleg;
- Bouwjaar ca. 1960.

De volgende clausules zullen worden opgenomen in de koopakte:
- Asbestclausule
- Niet zelfbewoningsclausule
- Ouderdomsclausule
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Unique opportunity!! On the second floor of a small-scale complex we present this 2-room apartment with a floor area of ca. 49 m˛ (according to NEN standards), located in the popular “Randwijck” neighborhood in Amstelveen-Noord. The apartment is dated and requires refurbishment, but offers enormous potential to fulfil all the expectations you demand from a home.

The common secured lobby (with intercom system) leads to the stairwell. The apartment is on the second floor of the complex. The corridor leads to the bedroom to the left with an adjacent bathroom. The restroom is separate and can also be accessed from the corridor.

The bright living room offers a beautiful view of the Amsterdamse Bos forest and the west-facing balcony is the perfect place to enjoy the afternoon and evening sun. The balcony is fitted with a practical awning with a remote control. The kitchen is currently behind the living room, but can be incorporated in the living room, creating a large open space.

In short: a home filled with potential in an excellent location. Contact our office to schedule a viewing right away!


Area
The apartment is in a superb location, on the border of Amsterdam/Amstelveen. Amsterdamse Bos forest is literally around the corner and there is a stop for buses to Amsterdam and Amstelveen bus station just outside the door (including a stop at Zuidtangent, from where you can reach Schiphol airport within twelve minutes).
Parking in the vicinity of the complex is free and does not require a permit.

Specifications
- Active and healthy VvE association of owners (“V.v.E. Randwijck-Zuid aan de Amsterdamseweg 410-444”, administrator: De Boerenwetering bv., info@boerenwetering.nl);
- The monthly contribution to the VvE is ca. € 161.00 (including a ca. € 20.00 advance on heating);
- Heating is supplied by means of bock heating and warm water by means of an electric boiler (in ownership);
- There is an additional corresponding storage unit in the substructure of the building;
- Ample parking out front of the building and in the immediate vicinity (free parking);
- Energy label D, valid through to 10-4-2026;
- Freehold property;
- Delivery upon mutual agreement;
- Built ca. 1960.

The following clauses will be included in the purchase agreement:
- Asbestos clause
- Non-owner occupied clause
- Property age clause
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-06-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
48 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Randwijck is gebouwd in de periode 1924 tot 1950. De wijk bestaat uit een hoog en een laag gedeelte. Dit is vanaf de brug bij het Catharina van Clevepark goed te zien. Het bovenland ligt op veengrond, het lage gedeelte is een polder. In het oudste gedeelte zijn veel huizen in de late stijl van de Amsterdamse School gebouwd. De waterlopen en het groen zijn ontworpen door de heer Broerse. Randwijck heeft een enorm gevarieerd aantal bomen en struiken, waaronder de grote treurtaxussen in het plantsoen bij het Catharina van Clevepark. De wijk heeft kleine buurten met eigen voorzieningen. De winkels zijn geconcentreerd aan de Amsterdamseweg en de Keizer Karelweg.