Amsterdamseweg 518 hs 1181BX AMSTELVEEN, Randwijck

Bewaar object

Omschrijving

Omschrijving
De Amsterdamseweg 518 betreft een keurig gerenoveerde winkelruimte van circa 80m met een ondergelegen kelder/opslagruimte van ca. 60m. Frontbreedte bijna 5 meter. In het achterste gedeelte bevinden zich kantoor/keuken en toilet (tezamen nog ca. 20m).
Met een vaste trap bereikt u de kelder voor opslag van circa 60m. Deze kelder heeft een stahoogte van ca. 2m.
De ruimte is niet bestemd voor horeca of voedselbereiding.

Ligging en omgeving
Deze winkel-/kantoorruimte ligt aan de Amsterdamseweg vlakbij de Kalfjeslaan. Er is een grote verscheidenheid van kleinere kantoren en winkels in dit gebied. Het pand bevindt zich in Amstelveen Noord aan de grens met Amsterdam-Buitenveldert. Openbaar vervoer stopt min of meer voor de deur. Tevens rijdt men binnen een aantal minuten naar de ring van Amsterdam (A10). Het stadshart van Amstelveen, waar zich ook het busstation bevindt, ligt op fietsafstand. In de omgeving zijn veel sportvelden en verscheidene horecagelegenheden. De Amsterdamseweg is een doorgaande route via de afrit van de ringweg (A10) richting Amstelveen centrum.

Indeling bedrijfsruimte
En grote ruimte van circa 80m met frontbreedte van 5 meter. De entree van deze winkel bevindt zich direct naast de etalage, aan de achterzijde bevinden zich de keuken/kantoorruimte en het toilet, totaal circa 20m (met nooduitgang). Een vaste trap geeft vanuit de winkelruimte toegang tot de kelder van circa 60m.

Bestemming
Winkel/bedrijfsruimte.

Technische gegevens / bijzonderheden
Elektra: geheel vernieuwd, voldoende groepen
Systeemplafond met inbouwarmaturen.
Centrale verwarming met warmwatervoorziening.

De huur is BTW belast.

Bijzonderheden betreffende het huurcontract
Het object wordt aangeboden in de huidige staat.
In overleg met de eigenaar kunnen aanpassingen worden aangebracht.

De kandidaat-huurder zal zich moeten legitimeren en schriftelijk inzicht in zijn huidige positie en onderbouwing van zijn plannen dienen te geven.
Na positieve beoordeling door de verhuurder, zal een huurcontract worden opgesteld.

De huurprijs zal jaarlijks gendexeerd worden conform Algemene Bepalingen Huurcontract.

Het huurcontract wordt opgemaakt volgens het ROZ-model en zal een looptijd hebben van 5 jaar + 5 optiejaren.

Huurder dient een waarborgsom te storten ter grootte van 2 maanden huur.

Makelaarsgroep AMEO zal het huurcontract opmaken. De kosten voor het opmaken van het huurcontract ad. 325,-- ex. btw worden bij de huurder in rekening gebracht.

Biedingen blijven van kracht tot het moment waarop de verhuurder (en/of diens makelaar) antwoordt met een acceptatie, het uitbrengen van een ander voorstel of door afwijzing van het door aspirant-huurder uitgebrachte voorstel.

Totstandkoming overeenkomst:
De tussen huurder en verhuurder te sluiten huurovereenkomst komt uitsluitend tot stand als beide partijen een schriftelijke huurovereenkomst hebben ondertekend.
Deze overeenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-02-2017
Status
Verhuurd

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
160 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Randwijck is gebouwd in de periode 1924 tot 1950. De wijk bestaat uit een hoog en een laag gedeelte. Dit is vanaf de brug bij het Catharina van Clevepark goed te zien. Het bovenland ligt op veengrond, het lage gedeelte is een polder. In het oudste gedeelte zijn veel huizen in de late stijl van de Amsterdamse School gebouwd. De waterlopen en het groen zijn ontworpen door de heer Broerse. Randwijck heeft een enorm gevarieerd aantal bomen en struiken, waaronder de grote treurtaxussen in het plantsoen bij het Catharina van Clevepark. De wijk heeft kleine buurten met eigen voorzieningen. De winkels zijn geconcentreerd aan de Amsterdamseweg en de Keizer Karelweg.