Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Amsterdamseweg 528 1181BX AMSTELVEEN, Randwijck

Vraagprijs € 800.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Hoekhuis bestaande uit winkelruimte op de begane grond (groot 141mē) met opslagruimte in de kelder (groot circa 14mē). Vanuit de winkel is de woonruimte op de eerste (groot 80mē) en de zolderverdieping (groot 26mē) bereikbaar.

In april 2016 is er een omgevingsvergunning verstrekt waarbij de woning zou kunnen worden vergroot op de eerste verdieping en op de zolderverdieping. Tevens biedt dit de mogelijkheid voor een eigen entree vanaf de straat voor de bovenwoning. Naast de entree (groot 7,4mē) blijft er dan voor de begane grond circa 132mē. De verdieping wordt dan 84mē en de zolderverdieping 28mē.

In het bestemmingsplan is er voor dit pand een gemengde bestemming, wat inhoud dat in het gehele pand gewoond mag worden en dat de begane grond ook voor bedrijf mag worden gebruikt. Dat geeft eventueel de mogelijkheid om de woning te vergroten met een deel van de begane grond verdieping (is nu geheel winkel), zodat er voor u als koper een ideale woon/werk situatie kan ontstaan.

Thans is de indeling van het pand als volgt:
Begane grond: winkel ruimte met entree aan de Amsterdamseweg, zij entree aan de Catharina van Clevelaan en achter entree ter plaatse van de voormalige garage aan de Catharina van Clevelaan. Naast winkelruimte zijn er tevens drie kantoorruimtes en diverse bergruimtes. Vanuit de bedrijfsruimte is er toegang tot de kelder (met stahoogte).
Verdieping: de verdieping is altijd in gebruik geweest ten nutte van het winkelpersoneel (apotheek) en is ingedeeld met een ruime kamer aan de voorzijde en een woonkeuken/kantine aan de achterzijde. Daarnaast zijn er nog een kamer, een pantry, een omkleedruimte, een toilet, bergruimte en CV ruimte.
Zolderverdieping: de zolderverdieping bestaat uit een overloop die toegang geeft aan een kamer aan de voorzijde en een kamer aan de achterzijde.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-09-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
140 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's