Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amsterdamseweg 83 1182GP Amstelveen, Patrimonium

Vraagprijs € 575.000 

Bewaar object

Omschrijving

HOEKWONING (opp.128 m2) met vier slaapkamers (vijfde mogelijk!), garage en een tuin op het westen in de groene wijk "Patrimonium", in de nabijheid van de Internationale School, het Amsterdamse Bos en het Stadshart.

OMGEVING:
De woning is gelegen op loopafstand van het Amsterdamse Bos, aan de Amsterdamseweg waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen (o.a. een supermarkt, natuurwinkel, wijnhandel, slager en Franse bakker le Fournil).

De wijk is goed bereikbaar en is gelegen op korte afstand van de op- en afritten A9, als ook per fiets bent u over het zeer nabij gelegen Zwarte pad in 15 minuten van en naar Zuid WTC.

Scholen (lager en middelbaar) en kinderopvang liggen allemaal binnen loop- en/of fietsbereik.
Tevens treft u diverse sportvoorzieningen in de directe omgeving zoals de Amsterdamse manege, voetbal en hockeyclubs.

Voorts is het eveneens nabij gelegen mondaine winkelcentrum 'Het Stadshart'; een modern en luxe winkelgebied met tevens uitgaansmogelijkheden én een groots busstation met snelle verbinding (Zuidtangent) naar o.a. Schiphol, Haarlem en Amsterdam-Centrum.

De heemparken “De Braak” en “J.P. Thijssepark” zijn op loopafstand gelegen.

OMSCHRIJVING:
De woning beschikt over een voor- en achtertuin, is bereikbaar via een gedeelde oprit en heeft een jaren '20 uitstraling.

Achter het entree vindt u de hal, het toilet, de woonkamer met erker, berging, half open keuken, openslaande deuren naar de achtertuin en een trap naar de 1e etage.

Op de etage zijn 4 slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel aanwezig en een vaste trap naar de 2e etage.

De 2e etage biedt vele mogelijkheden. thans is deze in gebruik als gastenslaapkamer met berging en CV.

Wat u beslist wilt weten:
- Aantal slaapkamers 4 (5e mogelijk);
- Garage plus berging in de tuin;
- Tuin gelegen op het westen;
- Woonoppervlak ca. 128m2;
- Aanvaarding in overleg.

Waarom u de woning zou moeten kopen volgens de verkoper:
Hij is centraal gelegen, goed en makkelijk te onderhouden, lekkere tuin op het westen, Albert Heijn om de hoek.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-12-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
128 m²
Perceeloppervlakte
239 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Patrimonium is een kleine bomenrijke wijk tegen het Amsterdamse Bos aan. In de wijk Patrimonium ligt een oude waterloop. Met de begroeiing langs het water is de waterloop een duidelijk en opvallend element voor de wijk. De wijk heeft een groot aantal oude, gewaardeerde en bekende parken, waaronder het oudste park van Amstelveen: het Broersepark. De brede Amsterdamseweg met z’n opvallende platanen loopt centraal door de wijk.