Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Andijkstraat 3 1023VW Amsterdam, Tuindorp Nieuwendam West

Bewaar object

Omschrijving

In een groene omgeving gelegen eengezinswoning met achtertuin op het noordwesten. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een ruime bergzolder.

Weer een woning in de verkoop in de Waterlandbuurt. Deze buurt is onderdeel van de wijk Nieuwendam en grenst aan de Purmerweg in het stadsdeel Amsterdam Noord. De wijk Nieuwendam kenmerkt zich door de vele historische panden en sfeervolle plekken. De buurt is in de 14e eeuw ontstaan als gevolg de aanleg van de Nieuwendammerdijk. Buurtwinkels (het knusse authentieke winkelcentrum Purmerplein op 200 meter afstand) en fun shopping zijn hier binnen handbereik (winkelcentrum Boven ít Y 750 meter afstand) te vinden.

Parkeren doet u in deze wijk nog gewoon GRATIS op de openbare weg. De bushalte (bus 32 en 361, halte Purmerweg) is op loopafstand. Het centrum van Amsterdam is op de fiets, de bus en met de auto snel en eenvoudig te bereiken. Via de IJ tunnel rijdt u met de auto binnen circa 5 minuten in het centrum van Amsterdam. Met de fiets bereikt u met de pont in no time het centrum.

De globale indeling van de woning is als volgt:
Entree op de begane grond, vanuit de entree heeft men toegang tot de woonkamer met open keuken. Naast de keuken treft u de bijkeuken aan met mogelijkheid tot het plaatsen van een toilet en toegang tot de tuin op het noordwesten met achterom. Via de trapopgang ter plaatse van de entree komt u op de eerste verdieping met een overloop. Aan de achterzijde van de woning treft u de badkamer aan voorzien van douche en wastafel alsmede een separaat toilet. Naast de badkamer bevindt zich de slaapkamer. Aan de voorzijde van de woning zijn tevens 2 slaapkamers gesitueerd.
Via de vaste trap bij de overloop komt op de zeer ruime zolderverdieping van deze eengezinswoning waar ook de c.v.-ketel is geplaatst.

Kenmerken:
- Voormalig huurwoning, zelfbewoningsclausule van toepassing
- Bouwjaar omstreeks: 1949
- Open keuken met keukenblok
- Badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche
- Verwarming en warmwater door middel van een CV-ketel
- Woonoppervlakte circa 82 m2
- Erfpachtcanon wordt afgekocht t/m 30 april 2061
- Vaste projectnotaris, Spier en Hazenberg
- Zie voor meer informatie www.123makelaar.nl
- Oplevering kan spoedig
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-01-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
82 m²
Perceeloppervlakte
96 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Tuindorp Nieuwendam

Tuindorp Nieuwendam stamt uit de jaren dertig van de vorige eeuw en heeft een dorps karakter. De wijk ligt tussen het water van de Kleine Die en de Schellingwouderbreek en tussen de Watergangseweg en de Nieuwendammerdijk. Het winkelcentrum in de buurt is vernieuwd en bij het Purmerplein vind je gezellige buurtwinkels op loopafstand.

Kaart Andijkstraat 3 1023VW Amsterdam, Tuindorp Nieuwendam West

naar Andijkstraat 3 1023VW Amsterdam, Tuindorp Nieuwendam West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand