Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Andries Copierstraat 110 1061SE Amsterdam, Overtoomse Veld Noord

Vraagprijs € 425.000 

Bouwjaar
2009
Woonoppervlakte
102 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*English text below*
Geweldig ruim en licht 3-kamer HOEKappartement gelegen op de vijfde verdieping met vrij uitzicht, eigen parkeerplaats en zonnig balkon!

In een goed onderhouden appartementencomplex (2009) verkopen wij deze mooie hoekwoning van ca. 102 m². Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een ruim balkon op het westen, een inpandige berging, en een eigen parkeerplaats in de onderbouw!

Indeling:
Entree; hal; meterkast; royale slaapkamer met inloopkast; badkamer met douchecabine met regendouche, wastafelmeubel en handdoek radiator; tweede volwaardige slaapkamer; inpandige berging met wasmachine en droger aansluitingen; separaat hang toilet met fonteintje; zeer lichte en royale woonkamer met ramen aan de zuid- en westkant, fraaie sierlijsten langs het plafond en met toegang tot het zonnige balkon; luxe (greeploze) open keuken met inductie kookplaat, combi magnetron/oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, quooker en rvs afzuigkap.

Door bijna het gehele huis (behalve de berging en natte ruimtes) ligt een massief eikenhouten vloer en de muren en het plafond van de woonkamer en de hal zijn gestuukt. Het complex is voorzien van een lift en in de parkeerkelder is er de beschikking over een eigen parkeerplaats en een algemeen deel voor de stalling van fietsen en scooters

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in de wijk Overtoomse Veld net buiten de ring. Hier is in de afgelopen jaren een levendige buurt ontstaan met een grote diversiteit aan nieuwe woningen, winkels en horeca. Het groene Rembrandtpark ligt om de hoek en ook de Sloterplas, met een stadsstrand en het gezellige "Hotel Buiten", ligt op korte afstand.
Voor je dagelijkse boodschappen loop je naar het August Allébeplein met o.a. een Albert Heijn en een Lidl. Er zijn verschillende scholen in de buurt.
De woning is zeer gunstig gelegen nét buiten de ring. Met de fiets ben je in ca. 10 minuten in het Vondelpark. De binnenstad is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar (bus 18, metrostation Postjesweg en station Lelylaan met een directe verbinding naar Schiphol). Met de auto rijd je binnen 5 minuten op de Ring A10.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 102 m²;
- Eigen parkeerplaats;
- Inpandige berging
- Balkon op het westen;
- Lift;
- De VvE wordt professioneel beheerd. De servicekosten bedragen voor de woning en parkeerplaats;
EUR 171,58 per maand;
- Levering per direct.

English text:
Great spacious and light 3-room CORNER apartment located on the fifth floor with unobstructed view, private parking and sunny balcony!

In a well-maintained apartment complex (2009) we sell this beautiful corner house of approximately 102 m². The apartment has 2 bedrooms, a spacious west-facing balcony, a storage room, and a private parking space in the basement!

Layout:
Entrance; hall; fuse box; spacious bedroom with walk-in closet; bathroom with shower cabin with rain shower, washbasin furniture and towel radiator; second full bedroom; storage room with washing machine and dryer connections; separate hanging toilet with hand basin; very light and spacious living room with windows on the south and west side, beautiful moldings along the ceiling and with access to the sunny balcony; luxury (handle-less) open kitchen with induction hob, combi microwave / oven, dishwasher, fridge, freezer, quooker and stainless steel extractor hood.

Nearly the entire house (except the storage room and wet areas) is a solid oak floor and the walls and ceiling of the living room and hall are plastered. The complex is equipped with a lift and in the parking garage there is a private parking space and a general part for the storage of bicycles and scooters.

Environment and accessibility:
The apartment is located in the Overtoomse Veld district just outside the ring road. A lively neighborhood has emerged here in recent years with a great diversity of new homes, shops and restaurants. The green Rembrandtpark is around the corner and the Sloterplas, with a city beach and the cozy "Hotel Buiten", is a short distance away.
For your daily shopping you walk to August Allébeplein with, among other things, an Albert Heijn and a Lidl. There are various schools in the area.
The property is very conveniently located just outside the ring. You can reach Vondelpark in around 10 minutes by bike. The city center is also easily accessible by public transport (bus 18, Postjesweg metro station and Lelylaan station with a direct connection to Schiphol). By car you drive on the Ring A10 within 5 minutes.

Particularities:
- Living area approx. 102 m²;
- Own parking space;
- Indoor storage
- West-facing balcony;
- Elevator;
- The VvE is professionally managed. The service costs are for the home and parking space;
EUR 171.58 per month;
- Transfer immediately.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Overtoomse Veld

Twee van de Amsterdamse 'Westelijke tuinsteden', Slotervaart en haar overkoepelende wijk Overtoomse Veld werden als woonwijken gebouwd na de Tweede Wereldoorlog. Herontwikkeling, marketing acties en actieve lokale politieke inzet hebben een geïntegreerde en gemeenschapsgevoel gecreëerd. Overtoomse Veld kan worden aangeduid als een 'stadspark', aangezien het ligt in de buurt van vele recreatiegebieden zoals Rembrandtpark, Nieuwe Meer en Sloterpark. Deze parken zijn zomers vaak druk bezet met mensen die picknicken en barbecueën in het park. dit heeft er mede voor gezorgd dat er de afgelopen jaren steeds meer verschillende trendy eet- en drinkgelegenheden bij zijn gekomen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder