Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Andries Snoekstraat 5 1 1065TA Amsterdam

Vraagprijs € 300.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1956
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Gunstig ingedeelde bovenwoning, ideaal voor een startend gezin! De woning heeft een ruime woonkamer, drie slaapkamers, keuken, badkamer en twee balkons.

De Andries Snoekstraat is een straat in ‘Slotervaart’, stadsdeel Nieuw-West. Deze kindvriendelijke wijk voelt dorps aan. Diverse scholen en speeltuinen liggen op loopafstand, maar ook sportfaciliteiten en horecagelegenheden liggen op korte afstand van de woning. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkels en rondom het Sierplein. Op woensdagen is er op het Sierplein een weekmarkt, ‘de Siermarkt’.

Door de zeer centrale ligging ten opzichte van Haarlem, Hoofddorp en Schiphol, is de woning zeer goed te bereiken. De uitvalswegen A4, A9 en A10 liggen op steenworp afstand. Ook de verbinding met de tram is ideaal te noemen. Tramlijn 1 brengt u binnen 20 minuten naar het stadscentrum van Amsterdam.

Indeling
- entree, hal, toilet, toegang tot alle ruimtes
- woonkamer met ruim balkon, keuken met toegang tot tweede balkon
- drie slaapkamers
- badkamer met douche en wastafel
- bergingen op de begane grond en op de zolderverdieping

Kenmerken
- appartement, tweede woonlaag
- bouwjaar 1956
- woonoppervlakte 71m2
- 4 kamers (3 slaapkamers), keuken
- balkons op het zuiden en noorden
- dubbelglas, cv combiketel

Bijzonderheden
- direct beschikbaar
- voormalige huurwoning
- woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning
- anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- erfpachtgrond gemeente Amsterdam, vooruitbetaald tot 1 december 2054
- servicekosten €110,60 per maand (actieve, professionele VvE)
- Vaste projectnotaris Spier en Hazenberg
- VvE "Andries Snoekstraat 1-25, Jacques Veltmanstraat 56-78 en Theodorus Majofskistraat 33-47” te Amsterdam
- Kadastraal: gemeente Sloten, sectie D, nummer 9179-A-36, 112/8.821e aandeel in de gemeenschap
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-08-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Slotervaart Zuid

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder