Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Anfieldroad 272 1098WE Amsterdam, Park de Meer

Bewaar object
Bouwjaar
2001
Woonoppervlakte
93 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

* Let op! Deze woning wordt met huurkorting aangeboden indien u een sociale huurwoning achterlaat! *

Royaal en licht 3-kamer appartement, met balkon op het zuidwesten en eigen parkeerplaats in afgesloten garage, op het oude Ajax terrein in de geliefde Watergraafsmeer!

Het appartement is uitstekend bereikbaar met eigen- en met openbaar vervoer (5 buslijnen, tram) en ligt in het nabijheid van Amstel- en Muiderpoortstation. Een minuut naar de ringweg A-10, 5 minuten naar het IJsselmeer, 10 minuten van het centrum van Amsterdam en 12 minuten van Schiphol. Op loopafstand zijn diverse winkels, sportvelden, restaurants en gezellige caf้s te vinden.

Indeling:
Entree via de lift op de galerij op de derde verdieping. Hal met toilet en bergruimte. Royale en lichte woonkamer met half open keuken voorzien van standaard keukenblok. Overdekt balkon bereikbaar via de woonkamer en keuken. Twee ruime slaapkamers, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde gelegen. In het midden van het appartement is de nette badkamer gesitueerd, voorzien van tweede toilet, wastafel, douche en wasmachine aansluiting.
Op de begane grond bevindt zich een berging alsmede een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Bijzonderheden:
• 2 ruime slaapkamers;
• Open keuken;
• Ruime badkamer ;
• Balkon op het zuidwesten;
• Eigen parkeerplaats in afgesloten garage;
• Maximaal 2 woningdelers;
• Het betreft een kale huurwoning, huurder dient zelf zorg te dragen voor vloer- en wandafwerking;
• De Alliantie vraagt eenmalig € 75,- administratiekosten;
• Huurprijs is exclusief servicekosten en de parkeerplaats;
- Servicekosten: € 31,21 per maand;
- Eigen parkeerplaats in garage: € 100,- per maand (verplicht af te nemen)

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Inkomensnorm:
• Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat u een (gezamenlijk) minimaal bruto jaarinkomen te hebben van 45x de huur, dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen.
- Wij geven huurkorting aan kandidaten die een sociale huurwoning achterlaten. Hierbij is de huurprijs € 900,- per maand, en geldt dat u een (gezamenlijk) minimaal bruto jaarinkomen te hebben van € 40.500,- en maximaal € 56.000,-. Indien u een sociale huurwoning van de Alliantie achterlaat geldt geen maximum.
- Indien u geen sociale huurwoning achterlaat geldt een kale huurprijs van: € 1.155,- per maand en dat u een (gezamenlijk) minimaal bruto jaarinkomen dient te hebben van € 51.975,-, hier geldt geen maximum.
• Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste ้้n jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur.
• Na de minimale termijn van ้้n jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder ้้n maand.

Toewijzing:
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.
• Garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd en de woning wordt niet verhuurd aan studenten. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schrijven bij de gemeente.
• Indien u thans nog een koopwoning bezit ontvangen wij graag een getekend koopcontract waaruit blijkt dat de woning definitief is verkocht.

Bent u ge๏nteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 32 p/m
Aanmeldingsdatum
23-04-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Middenmeer

Middenmeer is stedenbouwkundig gezien divers: het noordelijk deel is 19e-eeuws, het middendeel behoort tot de gordel uit de jaren ‘ฌฌ20-‘40 en het zuidelijke deel is onderdeel van het algemene uitbreidingsplan van Amsterdam. Het laatste deel, gerealiseerd tussen 1955 en 1960, heeft iets weg van een tuindorp, maar dan meer de hoogte in. Het gebied heeft twee winkelgebieden: de winkels langs de Middenweg en de winkels aan het Christiaan Huygensplein. De buurt is in de stad een geliefd woongebied.