Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Angsteloord 71 1391ED Abcoude, Abcoude

Vraagprijs € 1.250.000 

Bouwjaar
1972
Woonoppervlakte
232 m²
Aantal kamers
8
Perceeloppervlakte
1.055 m²

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan de Angstel, aan een doodlopend straatje en op korte afstand van het centrum van Abcoude staat deze royale vrijstaande villa op een perceel van maar liefst 1.055 vierkante meter eigen grond.

De locatie:
Aan de rand van Abcoude op slechts 5 minuten lopen vanaf het gezellige dorpshart en de Paulus-school. De rivier de Angstel, waaraan het perceel direct is gelegen, biedt u het nodige aan waterpret. Een lekkere verkoelende duik in de zomer en direct vanaf uw eigen aanlegsteiger varen naar Amsterdam, Utrecht of de Vinkeveense plassen voor het ultieme vakantiegevoel. Het perceel kijkt verder uit op Fort bij Abcoude wat in eigendom is van natuurmonumenten. Daarbij ook onderdeel van de Stelling van Amsterdam die staat op de lijst werelderfgoed van Unesco, een garantie voor een prachtig natuurrijk uitzicht.

Bereikbaarheid:
Met de auto en openbaar vervoer is de bereikbaarheid zeer goed. Via het treinstation van Abcoude, busverbindingen en de nabijgelegen rijksweg A2 bent u in korte tijd, en doorgaans zonder files, in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht en op luchthaven Schiphol. Degene die werken in Amsterdam Zuidoost, bijvoorbeeld in het AMC, kunnen heerlijk op de fiets naar het werk, langs de prachtige 18 en 9 holes tellende golfbaan De Hoge Dijk.

De Villa:
Solide gebouwd in 1972 volgens traditionele bouwmethode op een betonnen fundering, grotendeels met betonnen vloeren en gemetselde gevels in spouw uitgevoerd met spouwisolatie. Inclusief de inpandige berging heeft de villa een inhoud van 880 kubieke meter en een woonoppervlakte van 242 vierkante meter, waarvan maar liefst 152 vierkante meter de begane grond beslaat. De villa verkeert in originele staat, waardoor een totale modernisatie/renovatie vanzelfsprekend lijkt, waarbij u eventueel de indeling kunt wijzigen naar uw eigen inzicht. De huidige indeling vind u op de plattegronden en in de woning liggen de bouw- en constructietekeningen voor u ter inzage.

Bent u degene die deze ruwe diamant gaat slijpen tot een uniek exemplaar? Laat het ons weten, wij geven u graag een rondleiding, dit kan ook op zaterdagen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
232 m²
Perceeloppervlakte
1.055 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Abcoude

Abcoude is een stad in de provincie Utrecht. Het ligt ongeveer 13 km ten zuidoosten van (het centrum van) Amsterdam. Abcoude ligt in 'het groene hart' en is de thuishaven van de Ronde Venen, die prachtige fiets-, wandel- en zeilmogelijkheden bieden. Het Abcoudermeer heeft een directe verbinding met water naar Amsterdam en de Vinkeveense en Loosdrechtse plassen. Abcoude is gelegen aan de water- en wegverbindingen tussen Amsterdam en Utrecht. Dit heeft een impact op het dorp gehad. Vroeger stopten veel reizigers met hun rijtuigen en schuiten om bij een van de haltes uit te stappen, die overigens nog steeds bestaan.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder