Anielewiczsingel 22 1069NE Amsterdam, Middelveldsche Akerpolder

Vraagprijs € 249.000 

Bewaar object

Omschrijving

Deze ruime 3-kamer benedenwoning van 76 m2 met ruime achtertuin, is gelegen in een zeer goed onderhouden complex in de gewilde woonwijk ‘de Aker’. Het complex beschikt over een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren en wordt professioneel beheerd.

Indeling:
Je komt binnen in de hal van waaruit je toegang hebt tot de twee slaapkamers, de inpandige berging, het separate toilet, de badkamer en de ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer bereik je de woonkeuken, welke is v.v. alle benodigde inbouwapparatuur. In de achtertuin heb je de beschikking over een berging en aan het einde van de dag kan je in de voortuin (ZW) heerlijk van de ondergaande zon genieten.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgevoegde plattegronden bekijken.

Bouw:
Het complex is gebouwd in 1989. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke is v.v. een bitumineuze dakbedekking. Het appartement is goed geďsoleerd en beschikt over een in 2009 geplaatste c.v. ketel.

Ligging:
Dit prachtige appartement is gelegen in de rustige maar vooral centrale woonwijk De Aker. De wijk kenmerkt zich door z’n uitstekende woonmilieu en centrale ligging t.o.v. Haarlem, Hoofddorp, Schiphol, uitvalswegen A4, A9 en A10, diverse scholen, winkelcentrum Dukaat en openbaar vervoermogelijkheden; tramlijn 1 brengt u in “no time” naar het centrum van de stad. Tevens vindt u bij het complex voldoende gratis parkeergelegenheid.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is door de huidige eigenaar afgekocht t/m 28 februari 2039.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1989
-Woonoppervlakte 76 m2
-Appartementsrecht
-Servicekosten bedragen € 114 p.m. (incl. opstalverzekering en reservering onderhoud)
-Erfpachtcanon is afgekocht t/m 28-02-2039
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-05-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Middelveldsche Akerpolder

De Middelveldsche Akerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West aan de westzijde van Amsterdam en is een van de drooggelegde polders waaruit de stad bestaat. Deze polder behoorde, net als de Sloter/Riekerpolder en Hoofdweg en omstreken, tot 1921 tot de gemeente Sloten. In 1921 werd deze gemeente door Amsterdam geannexeerd en sindsdien behoren deze wijken dus Amsterdam toe.
De Middelveldsche Akerpolder: van polder tot stad
Het gebied was van oorsprong veenweide en lag tussen de Osdorperweg en het Haarlemmermeer.In de 19e eeuw werd het gebied ingepolderd en uitgeveend om het als tuinbouwgrond te kunnen gebruiken. De molen die al het werk voor de drooglegging verzette, de Akermolen, staat sinds hij in onbruik raakte in 1921 als molenstomp langs de Ringvaart. Sinds enkele jaren is deze in gebruik als theehuis. In de jaren zestig van vorige eeuw werd begonnen met het bebouwen van de polder; het begon met het meest westelijke deel van Tuinstad Osdorp, gevolgd door De Aker in de jaren tachtig. Pas zeer recent, in 2004, werd de wijk De Aker voltooid en was de Middelveldsche Akerpolder volledig volgebouwd. In 2017 had de polder bijna 15.000 inwoners.

Kaart Anielewiczsingel 22 1069NE Amsterdam, Middelveldsche Akerpolder

naar Anielewiczsingel 22 1069NE Amsterdam, Middelveldsche Akerpolder
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand