Anielewiczsingel 26 1069NE Amsterdam, Middelveldsche Akerpolder en Sloten

Vraagprijs € 215.000 

Bewaar object

Omschrijving

Dit ruime 3-kamer appartement van 70 m2 is gelegen op de bovenste verdieping van een 1989 gebouwd en zeer goed onderhouden complex in de gewilde woonwijk ‘de Aker’. Het complex beschikt over een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren en wordt professioneel beheerd.

Indeling:
U komt binnen in de hal van waaruit u toegang heeft tot de twee slaapkamers, de inpandige berging, het separate toilet, de badkamer en de ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer bereikt u de woonkeuken, welke is v.v. alle benodigde inbouwapparatuur en het op het zuidwesten gesitueerde balkon. Op de begane grond heeft u de beschikking over een berging.

Voor een verdere indruk van de indeling kunt u de bijgevoegde plattegronden bekijken.

Bouw:
Het complex is gebouwd in 1989. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke is v.v. een bitumineuze dakbedekking. Het appartement is goed geďsoleerd en beschikt over een in 2008 geplaatste c.v. ketel.

Ligging:
Dit prachtige appartement is gelegen in de rustige maar vooral centrale woonwijk De Aker. De wijk kenmerkt zich door z’n uitstekende woonmilieu en centrale ligging t.o.v. Haarlem, Hoofddorp, Schiphol, uitvalswegen A4, A9 en A10, diverse scholen, winkelcentrum Dukaat en openbaar vervoermogelijkheden; tramlijn 1 brengt u in “no time” naar het centrum van de stad. Tevens vindt u bij het complex voldoende gratis parkeergelegenheid.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is door de huidige eigenaar afgekocht t/m 28 februari 2039.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1989
-Woonoppervlakte 70 m2
-Appartementsrecht
-Servicekosten bedragen € 111,43,- p.m. (incl. opstalverzekering en reservering onderhoud)
-Erfpachtcanon is afgekocht t/m 28-02-2039
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-04-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Centraal in het gebied ligt het dorp Sloten. Aan weerskanten zijn twintig jaar terug Nieuw Sloten en De Aker gebouwd, moderne woonwijken met overwegend eengezinswoningen. Beide woonwijken hebben een eigen winkelcentrum: het Belgiëplein in Nieuw Sloten en De Dukaat op het Ecuplein in De Aker. Ten zuiden van Nieuw Sloten ligt sportpark Sloten met veel sportfaciliteiten. Ook voor bedrijvigheid is ruimte: op het Rieker Business Park, het voormalige IBM-terrein, aan de Aletta Jacobs/Vlaardingenlaan en de naastgelegen Oeverlanden.