Anjeliersstraat 16 B 1015NH AMSTERDAM, Jordaan

Bewaar object

Omschrijving

Anjeliersstraat 16-B
In het hart van de Jordaan ligt op de eerste verdieping dit charmante driekamer appartement van ca 75 m2 met balkon en een ruime berging(fietsen) op de begane grond. Deze woning bevindt zich in een modern appartementencomplex dat in 1994 gebouwd is.

De Anjeliersstraat is een leuke zijstraat van de Prinsengracht en schuin tegenover de Prinsenstraat. Dit gedeelte van de Jordaan staat bekend om haar gezelligheid en de diversiteit aan restaurants, winkels en cafés. Bovendien bevinden de populaire negen straatjes, de Noordermarkt en de Haarlemmerstraat zich om de hoek.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond naar 2 woningen,
Entree woning op de eerste verdieping, hal/gang met toegang naar alle vertrekken, woonkamer met 3 ramen aan de voorzijde van het appartement, de ruime keuken is gelegen aan de achterzijde een heeft een deur naar het balkon. De 2 slaapkamers zijn eveneens aan de achterzijde gelegen, de kleinere slaapkamer van ca 10 m2 heeft ook een deur naar het balkon, de ruimere slaapkamer is ca 12 m2 deze is voorzien van ruime inbouwkasten. Badkamer met douche en wasmachine aansluiting, het apart toilet en de diepe kast met cv-ketel zijn alle 3 toegankelijk vanuit de gang Op de begane grond is er nog een berging gelegen.
Zeer actieve vereniging van eigenaren. De servicekosten bedragen 120,95,- euro per maand. De Vve bestaande uit 28 leden is in beheer bij Newomij.

Bijzonderheden:
* Erfpacht afgekocht tot 01-03-2043
* Nieuwbouwcomplex uit 1994
* 3 kamer appartement, hartje Jordaan
* Berging op de begane grond
* Oplevering in overleg


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 120 p/m
Aanmeldingsdatum
19-04-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
200 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.