Anjeliersstraat 177 huis 1015NG Amsterdam, Jordaan

Huurprijs € 1.750 per maand

Bewaar object

Omschrijving

In het aantrekkelijke gedeelte van Amsterdam, De Jordaan, hebben wij dit fraaie een sfeervolle benedenappartement in de verhuur.

In the most popular quarter of Amsterdam, the Jordaan Area, we have this very lovely furnished ground floor apartment available for you.

Het appartement is keurig onderhouden, heeft een woonkeuken aan de voorzijde van het appartement en een vernieuwde badkamer met douche en (whirlpool) ligbad. Het tuintje aan de achterzijde ligt op het zuiden en grenst aan de woonkamer. Het hele appartement heeft een fraaie marmeren vloer. De badkamer en slaapkamers zijn in het midden van het appartement, de keuken is aan de straatzijde. Het appartement ligt in het centrum van Amsterdam, maar de straat is heerlijk rustig.

Indeling: entree, woonkeuken, hal met toegang naar de badkamer en 2 slaapkamers (verbonden met elkaar) en aan de achterzijde de woonkamer. De keuken is voorzien van vaatwasser, oven, gasfornuis, koelkast en vriezer.

Details:
Huurprijs per maand € 1.750 exc. Gas, water, licht
Per direct beschikbaar
Circa 68 m2
Gemeubileerd
2 slaapkamers
Geen huisdieren of roken toegestaan

Uitstekende locatie met in de directe omgeving verschillende speciale winkeltjes, restaurants en bars met een fantastische atmosfeer. Openbaar vervoer is tevens in de directe omgeving te vinden.In the most popular quarter of Amsterdam, the Jordaan Area, we have this very lovely furnished ground floor apartment available for you. This apartment is nicely maintained with an kitchen with dining table/area and a renovated bathroom with shower and (whirlpool) bath. With a (little) garden attached to the living room and on the sunny south side. The whole apartment has a marble floor. The bathroom and the bedrooms are in the middle of the apartment and the kitchen on street side. Although situated in the centre of Amsterdam, it’s very quiet.

Lay out:
Entrance, kitchen area, a long hallway with the bathroom, 2 bedrooms and the living. The kitchen is equipped with: dishwasher, fridge, freezer, stove, and oven

Details:
€ 1.750,- excluding utilities;
available direct;
appr. 68 m2;
furnished;
2 bedroom (connected);
no pets and no smokers

In the Jordaan area you’ll find great specialty shops, nice bars and restaurants and a great atmosphere. Close to the famous Anne Frank huis and Westerkerk. Good public transport in the neighbourhood.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-03-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.