Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Anjeliersstraat 470 H 1015NL Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
323 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

DE DIAMANT - LOFT: 323 M GROOTTE CASCO. RUIM, HOOG, STOER EN RUIG. DEZE KOOPSOM IS GEBASEERD OP JAARLIJKSE CANONBETALING!

* See English text below *

Deze stoere en grote loft kan naar eigen inzicht worden afgebouwd, waarbij het casco reeds geheel is gerenoveerd. Project de Diamant bestaat uit totaal 4 woningen, waarvan de loft nu in verkoop gaat. De Diamant ligt op een rustig gedeelte van de Jordaan aan een plein. De Diamant is een project van SOM (Stedelijke Ontwikkel Maatschappij).

Het door SOM voorgestelde indelingsplan voorziet in diverse riante leefruimtes met open haard aan de grote patio en het plein. In dit plan beschikt de loft over 3 goede slaapkamers aan de achterzijde met een tweede patio, 2 badkamers, een unieke opbouw op de eerste verdieping met zicht op het plein en veel bergruimte en/of werkruimte (met stallingsmogelijkheid voor voertuigen).

Ten behoeve van het indelingsplan is een aannemerscalculatie beschikbaar. Deze multifunctionele en creatieve ruimte nodigt ook uit tot een geheel eigen invulling. De vergunningen voor het project zijn onherroepelijk, er kan op korte termijn worden gestart met afbouw.

Omgeving:
Hartje Jordaan. Stads, rustig en te midden van alle grootstedelijke voorzieningen.

Wonen in de Jordaan is een beleving en een gunst. Centraal ten opzichte van (basis)scholen, creatieve werkplekken, galeries, uitstekend eten en ook weer dorps.

De Anjeliersstraat ligt evenwijdig aan de Westerstraat met goede verbinding met het openbaar vervoer. Ook goede ontsluiting via Haarlemmerweg en IJ-tunnel.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen circa 323 m (na verbouw circa 316 m), BVO circa 352 m
- Onderdeel van een beschermd stadsgezicht
- Gelegen op erfpachtgrond, huidig tijdvak tot 15-12-2066, AB 2000
- Koopsom is gebaseerd op jaarlijkse canon betaling tot 2066 (betreft indicatie)
- Vereniging van Eigenaren is in oprichting
- Project Notaris Hartman LMH

Voor meer informatie, plattegronden en de brochure kijk op onze site!

-------------------------------------

DE DIAMANT - LOFT: 323 SQM SHELL - SPACIOUS, HIGH, TRENDY AND RUGGED. PURCHASE PRICE IS BASED ON ANNUAL GROUND RENT PAYMENT!

This trendy and large loft can be finished according to your own wishes. The shell has been completely renovated. The De Diamant project consists of a total of four properties, of which the loft is now being sold. De Diamant is located in a quiet part of the Jordaan area on a square. De Diamant is a project by SOM (Stedelijke Ontwikkel Maatschappij / Urban Development Company).

The floorplan proposed by SOM provides various spacious living areas with fireplace around a large patio and on the square: three good bedrooms at the rear with a second patio, two bathrooms, a unique rooftop unit on the first floor overlooking the square and plenty of storage space and / or workspace (with parking facilities for vehicles).

An building offer is available for the finishing of this floorplan. This multifunctional and creative space is also an invitation for a completely individual interpretation. The permits for the project are irrevocable, so it is possible to start finishing soon.

Location:
In the heart of the Jordaan area. Urban, quiet and in the middle of all metropolitan amenities. But also a village.

Living in the Jordaan area is an experience and a favour. Central to (primary) schools, creative workspaces, galleries and excellent food.

Anjeliersstraat is parallel to Westerstraat with a good connection to public transport. Also good access from Haarlemmerweg and IJ-Tunnel.

Specifics:
- Usable area approximately 323 sqm (after renovation approximately 316 sqm), GFS approximately 352 sqm
- Part of an urban conservation area
- Leasehold land, period until December 15th, 2066. General provisions of 2000
- Purchase price based on annual payment of the ground rent until 2066 (concerns indication)
- Owners association in the process of being formed
- Civil-law notary of this project: Hartman LMH

More information and floorplans on our site!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-01-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
323 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is n van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.