Vorige | Volgende

Anjeliersstraat 82 B 1015NJ Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

Huurprijs € 1.750 per maand

Bouwjaar
2001-2010
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

Very nicely decorated furnished one bedroom apartment in the heart of the famous Jordaan!

Built in 2011 this apartment is located in the middle of the famous Jordaan area in a quiet street between the Noordermarkt, Westerstraat and Prinsengracht.
This apartment is part of a historical building which was owned by the famous Perlee family and has been completely renovated to fit 7 modern apartments. The inside of the complex is fitted with an elevator, wide staircase and an extra bike storage. Tram number 5 is around the corner and takes you to the South(business district) of Amsterdam within 20 minutes.

Other unique elements of this apartment are: It has got 7 big openable windows across the living room which faces the street. The open plan kitchen has all appliances you need. The bedroom is situated at the quiet back of the building and features an en suite modern bathroom, with bathtub, separate shower and sink.

Communal entrance, lift to first floor, entrance of the apartment, hall, laundry room with washing machine and dryer, separate toilet, wide living room with large open plan kitchen supplied with all appliances. Opening doors towards the street. The bedroom features cupboards and a good quality double bed. The spacious bathroom includes a separate shower, bath and sink. Wooden floors throughout the apartment.

Details:
• Ca. 55 m2 living space (not measured according to NEN2580)
• 1 bedroom, fully furnished
• Communal bike storage on the ground floor
• Elevator
• Modern and luxurious apartment with double glazing
• 2 months deposit
• No pets / no smoking allowed in the apartment
• Not suitable for sharing
• Available 1 November for a maximum period of 24 months
• Rental price 1.750 euro per month, excluding utilities
• Parking spot in garage available for €250,- per month


This apartment is offered by a certified MVA broker
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-10-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder