Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Anjeliersstraat 82 C 1015NJ Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

Huurprijs € 1.895 per maand

Bouwjaar
2001-2010
Woonoppervlakte
58 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Beautiful apartment in the middle of the Jordaan area! This modern, fully furnished 1 bedroom apartment has a lot of light coming in due to the large windows and features a very large terrace.

The apartment is right in the middle of the Amsterdam Centre. Close to all the best restaurants, terraces, shops and markets this great area has to offer. It also features a bike storage inside the building. Also very convenient within a 5 minute walk you can catch tram nr. 5 which will take you to the South (business area) of Amsterdam within 20 minutes.

The apartment is part of a small scale complex, built in 2011. Situated on the 1st. floor at the quiet back and reachable by stairs or elevator. Very well insulated and with a sufficient lay out and lots of windows.
Entrance, small hallway with separate toilet, light and bright living room with a brand new open plan kitchen supplied with all appliances.
The bedroom has lots of closet space and an en suite bathroom with bath, separate shower and double sink. Large glass doors are situated along the full length of the apartment and will open up to towards the very spacious terrace facing West where you can enjoy the early morning and afternoon/evening sun. Throughout the apartment there are beautiful wooden floors.


Details:
• Ca. 58 m2 living space (not measured according NEN2580)
• Rental price € 1.895,- excl. utilities
• 1 bedroom
• Fully furnished
• Bike storage on the ground floor
• Elevator
• Modern and luxurious apartment with double glazing and large terrace of 30 m2.
• 2 months deposit
• No pets / no smoking allowed in the apartment
• Not suitable for sharing
• Available directly for a maximum period of 24 months.


This apartment is offered by an MVA Certified Expat Broker
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-10-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
58 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder