Anjeliersstraat 82 G 1015NJ Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

Bewaar object

Omschrijving

Anjeliersstraat 82 G
Fantastisch licht en goed onderhouden tweekamer appartement met een woonoppervlakte van circa 55 m2 met balkon en mogelijkheid voor een dakterras van circa 34 m2.
Op een prachtige locatie, centraal gelegen in het hart van de Jordaan waar vroeger een opslag was voor draaiorgels, is recent (2011) een hoogwaardig en kleinschalig nieuwbouwcomplex gerealiseerd waarin zich 7 koop appartementen bevinden. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. In de nabije omgeving vindt u een ruim aanbod aan onder andere cafés, goede restaurants, supermarkten, moderne kunst, winkels en de wekelijks biologische markt op de Noordermarkt.

Het gebouw, gebouwd onder architectuur van Dana Ponec gebouwd (voorgevel in de vorm van een gestileerd draaiorgel), is v.v. een ruime gemeenschappelijke entree met natuurhouten elementen, een open trappenhuis en een lift. De moderne gevel is v.v. drie markante beelden die verwijzen naar het oorspronkelijke gebruik van deze locatie.

De indeling van het appartement is als volgt:

Ruime en moderne gemeenschappelijke entree met trap en lift. Entree van het appartement is op de derde en tevens bovenste verdieping aan de achterzijde van het gebouw.
Na de entree bevindt zich een hal met separaat toilet en een grote berging (alwaar de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger). Doorlopend komt u in de ruime woonkamer met hoge plafonds en open luxe keuken met inbouwapparatuur (Combimagnetron, koelkast met apart vriesgedeelte, vaatwasser). Dubbele openslaande deuren leiden naar het zonnige, op het zuidwesten gelegen balkon. Vanuit de woonkamer loopt u de slaapkamer in met een en-suite badkamer. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel, aparte doucheruimte en ligbad.
Op het bovengelegen dakvlak bestaat de mogelijkheid een dakterras aan te leggen van circa 34 m2 groot. Bij de fotopresentatie kunt u zien wat een fantastisch uitzicht dat geeft over de stad. De vergunning om dit te realiseren is reeds aanwezig.
Door het appartement ligt een keurige laminaat vloer. De verwarming en het warme water geschiedt middels een eigen cv combiketel.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 55 m2
- Balkon 8 m2, mogelijkheid dakterras van circa 34 m2 (vergunning reeds aanwezig)
- Eigen grond
- Goed onderhouden appartementen complex met lift
- Actieve en overzichtelijke VvE, maandelijkse servicekosten bedragen € 145,69
- Fietsenstalling
- Niet-bewoningsclausule zal worden opgenomen
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-09-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Kaart Anjeliersstraat 82 G 1015NJ Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

naar Anjeliersstraat 82 G 1015NJ Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand