Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Ankersmidplein 9 1506CK Zaandam, Russische buurt

Huurprijs € 300 per m2/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Midden in het compleet vernieuwde stadscentrum van Zaandam verrijst complex Romanov. In Romanov is op het tweede maaiveld nog circa 751,71 m² VVO topwinkelruimte beschikbaar met een frontbreedte van circa 30 meter. Eventueel is dit uit te bereiden met circa 860 m² op het eerste maaiveld.

Aan het begin van de Gedempte Gracht naast de Primark komt Romanov. Opnieuw een prachtig gebouw dat volledig in de Zaanse stijl gebouwd wordt. In Romanov komen koopappartementen, studio’s, een penthouse en commerciële ruimten. De commerciële ruimte telt totaal circa 1.760 m².

Toplocatie
Overweegt u ondernemen in Inverdan, het schitterend nieuwe centrum van Zaandam? Dan is deze strategische plek dé plaats om u te vestigen. Het nabijgelegen station, indrukwekkende Inntel Hotel, de Primark, Media Markt, Pathé bioscoop en vele andere winkels en horecagelegenheden genereren dagelijks een natuurlijke aanloop. Door de overspannen Amsterdamse woningmarkt kiezen steeds meer woningzoekenden voor Zaandam. Logisch want Zaandam ligt onder de rook van Amsterdam en vormt hiermee een prachtige uitvalsbasis. De toestroom van nieuwe inwoners draagt bij aan een florerend ondernemersklimaat. De Kronkelende straatjes, bruggen, twee winkelniveaus, uitstekende parkeervoorzieningen en opvallende architectuur hebben inmiddels al vele ondernemers getrokken.

Wat is mogelijk in Romanov?
Horeca is op deze plek niet gewenst vanuit de gemeente Zaanstad, in verband met mogelijke geuroverlast naar de bovenliggende appartementen. Maar overweegt u een biologische winkel te openen of droomt u al jaren van een eigen chique interieurwinkel, dan nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen. Wat er verder mogelijk is? Veel. Een mooie parfumerie of gezellige kaas-, wijn- of bloemenzaak zou het ook uitstekend doen in Romanov. Verhuurder geeft overigens geen garantie op de gebruiksmogelijkheden. Het is aan de huurder om dit te verifiëren dan wel een omgevingsvergunning en/of exploitatievergunning te verkrijgen.

Bereikbaarheid
Romanov ligt zeer gunstig en is ook nog eens uitstekend bereikbaar. Met de auto bent u in 11 minuten vanuit hartje
Zaandam midden in het centrum Amsterdam. Daarbij ligt het NS-station praktisch naast de deur. De spooroverbuiging verbindt de centrumzijde (Inverdan) via een fiets- en voetgangersroute met de westzijde van Zaandam. Met de trein bent u in 6 minuten in Amsterdam Sloterdijk, in 13 minuten op Amsterdam centraal en in 18 minuten op Schiphol.

Beschikbare oppervlakte
Het eerste maaiveld op de begane grond heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 859,69 m² en op de 1ste verdieping bevindt zich een ruimte van totaal circa 900,58 m² VVO, te huur in delen vanaf circa 209 m². Het samenvoegen van ruimten behoort tot de mogelijkheden.
Winkel 1: 542,25 m² VVO, op de eerste verdieping / eerste maaiveld
Winkel 2: 209,46 m² VVO, op de eerste verdieping / eerste maaiveld
Winkel 3: Verhuurd
Winkel 4: 859,69 m² VVO, op de begane grond / tweede maaiveld

Huurprijzen
Eerste verdieping / eerste maaiveld: € 300,00 per m² per jaar
Begane grond / tweede maaiveld: € 175,00 per m² per jaar (prijs bij verhuur volledige verdieping)

Beschikbaarheid:
De prognose van de oplevering van de casco winkelruimte is Q3-2019.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-05-2016
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's