Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Ankersmidplein 9 1506CK Zaandam, Russische buurt

Huurprijs € 300 per m2/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Midden in het compleet vernieuwde stadscentrum van Zaandam verrijst complex Romanov. In Romanov is op het tweede maaiveld nog 739,80 m² VVO topwinkelruimte beschikbaar met een frontbreedte van circa 30 meter.

Aan het begin van de Gedempte Gracht naast de Primark komt Romanov. Opnieuw een prachtig gebouw dat volledig in de Zaanse stijl gebouwd wordt. In Romanov komen koopappartementen, studio’s, een penthouse en commerciële ruimten. De commerciële ruimte telt totaal circa 1.740 m². De begane grond heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 854,40 m² en op de 1ste verdieping bevindt zich een ruimte van 739,80 m² VVO, te huur in delen vanaf circa 207 m². Het samenvoegen van ruimtes behoort tot de mogelijkheden.

Toplocatie
Overweegt u ondernemen in Inverdan, het schitterend nieuwe centrum van Zaandam? Dan is deze strategische plek dé plaats om u te vestigen. Het nabijgelegen station, indrukwekkende Inntel Hotel, de Primark, Media Markt, Pathé bioscoop en vele andere winkels en horecagelegenheden genereren dagelijks een natuurlijke aanloop. Door de overspannen Amsterdamse woningmarkt kiezen steeds meer woningzoekenden voor Zaandam. Logisch want Zaandam ligt onder de rook van Amsterdam en vormt hiermee een prachtige uitvalsbasis. De toestroom van nieuwe inwoners draagt bij aan een florerend ondernemersklimaat. De Kronkelende straatjes, bruggen, twee winkelniveaus, uitstekende parkeervoorzieningen en opvallende architectuur hebben inmiddels al vele ondernemers getrokken.

Inverdan: gedurfd, typisch Zaans en bovenal ontzettend mooi
Romanov vormt het begin van Inverdan, een grootschalige vernieuwing van het winkelhart en het stationsgebied van Zaandam. De vernieuwing en upgrade is ronduit spraakmakend. Gedurfd, typisch Zaans en bovenal ontzettend aantrekkelijk en sfeervol. En dat heeft ertoe geleid dat toeristen, omwonenden, architecten en stedenbouwkundigen dit gebied
maar al te graag bezoeken. De Kronkelende straatjes, bruggen, twee winkelniveaus, uitstekende parkeervoorzieningen en opvallende architectuur hebben inmiddels al vele ondernemers getrokken.

Veelzijdig, bruisend Stadshart
Inverdan is veel meer dan een winkelcentrum. Het is een bruisend en straks ook cultureel stadshart waar gewoond, gewerkt en gesport wordt. Want naast de bioscoop en vele restaurants en cafeetjes vindt men hier in de nabije toekomst ook Het Cultuurcluster. Naast het bekende Zaantheater biedt Het Cultuurcluster een podium voor zowel professionele publiekstrekkers als kleinschalige activiteiten en amateurkunst. Een nieuw dynamisch trefpunt in het hart van Zaandam.

Verbeterd winkelklimaat
Het Zaanse centrum had zijn glorie jaren geleden verloren. En nu – bijna 15 jaar later – is het bijna niet meer voorstellen hoe het ooit was. Inverdan is een modern grootstedelijk centrum dat alles in zich heeft om de bezoekers, bewoners, ondernemers en werknemers te bekoren. We mogen stellen, de grootschalige upgrade en nieuwbouw van het Zaanse centrum is gelukt!

Bereikbaarheid
Romanov ligt zeer gunstig en is ook nog eens uitstekend bereikbaar. Met de auto bent u in 11 minuten vanuit hartje
Zaandam midden in het centrum Amsterdam. Daarbij ligt het NS-station praktisch naast de deur. De spooroverbuiging verbindt de centrumzijde (Inverdan) via een fiets- en voetgangersroute met de westzijde van Zaandam. Met de trein bent u in 6 minuten in Amsterdam Sloterdijk, in 13 minuten op Amsterdam centraal en in 18 minuten op Schiphol.

Wat is mogelijk in Romanov?
Horeca is op deze plek niet gewenst vanuit de gemeente Zaanstad, in verband met mogelijke geuroverlast naar de bovenliggende appartementen. Maar overweegt u een biologische winkel te openen of droomt u al jaren van een eigen chique interieurwinkel, dan nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen. Wat er verder mogelijk is? Veel. Een mooie parfumerie of gezellige kaas-, wijn- of bloemenzaak zou het ook uitstekend doen in Romanov. Verhuurder geeft overigens geen garantie op de gebruiksmogelijkheden. Het is aan de huurder om dit te verifiëren dan wel een omgevingsvergunning en/of exploitatievergunning te verkrijgen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-05-2016
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's