Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Ankersmidplein 9 1506CK Zaandam, Russische buurt

Huurprijs € 300 per m2/jaar

Bewaar object

Omschrijving

De bouw is gestart!
Maak kennis met Romanov - ca. 1.720 m² winkelruimte in hartje Zaandam

Aan het begin van de Gedempte Gracht naast de Primark komt Romanov. Opnieuw een prachtig gebouw dat volledig in de Zaanse stijl gebouwd wordt. In Romanov komen koopappartementen, studio’s en een penthouse én commerciële ruimten.

De commerciële ruimte telt totaal circa 1.720 m². De begane grond heeft een vloeroppervlakte van circa 1.044 m² en op de 1ste verdieping bevinden zich ruimten van circa 200 tot 422 m². Het samenvoegen van de ruimtes behoort tot de mogelijkheden.

Toplocatie
Overweegt u ondernemen in Inverdan, het schitterend nieuwe centrum van Zaandam? Dan is deze strategische plek dé plaats om u te vestigen. Het nabijgelegen station, indrukwekkende Inntel Hotel, de Primark, Media Markt, Pathé bioscoop en vele andere winkels en horecagelegenheden genereren dagelijks een natuurlijke aanloop. Door de overspannen Amsterdamse woningmarkt kiezen steeds meer woningzoekenden voor Zaandam. Logisch want Zaandam ligt onder de rook van Amsterdam en vormt hiermee een prachtige uitvalsbasis. De toestroom van nieuwe inwoners draagt bij aan een florerend ondernemersklimaat. De Kronkelende straatjes, bruggen, twee winkelniveaus, uitstekende parkeervoorzieningen en opvallende architectuur hebben inmiddels al vele ondernemers getrokken.

Veelzijdig, bruisend Stadshart
Inverdan is veel meer dan een winkelcentrum. Het is een bruisend en straks ook cultureel stadshart waar gewoond, gewerkt en gesport wordt. Want naast de bioscoop en vele restaurants en cafeetjes vindt men hier in de nabije toekomst ook Het Cultuurcluster. Naast het bekende Zaantheater biedt Het Cultuurcluster een podium voor zowel professionele publiekstrekkers als kleinschalige activiteiten en amateurkunst. Een nieuw dynamisch trefpunt in het hart van Zaandam.

Bereikbaarheid
Romanov ligt zeer gunstig en is ook nog eens uitstekend bereikbaar. Met de auto bent u in 11 minuten vanuit hartje
Zaandam midden in het centrum Amsterdam. Daarbij ligt het NS-station praktisch naast de deur. De spooroverbuiging verbindt de centrumzijde (Inverdan) via een fiets- en voetgangersroute met de westzijde van Zaandam. Met de trein bent u in 6 minuten in Amsterdam Sloterdijk, in 13 minuten op Amsterdam centraal en in 18 minuten op Schiphol.

Wat is mogelijk in Romanov?
Horeca is op deze plek niet gewenst vanuit de gemeente Zaanstad, in verband met mogelijke geuroverlast naar de bovenliggende appartementen. Maar overweegt u een biologische winkel te openen of droomt u al jaren van een eigen chique interieurwinkel, dan nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen. Wat er verder mogelijk is? Veel. Een mooie parfumerie of gezellige kaas-, wijn- of bloemenzaak zou het ook uitstekend doen in Romanov. Verhuurder geeft overigens geen garantie op de gebruiksmogelijkheden. Het is aan de huurder om dit te verifiëren dan wel een
omgevingsvergunning/exploitatievergunning te verkrijgen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-05-2016
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Ankersmidplein 9 1506CK Zaandam, Russische buurt

naar Ankersmidplein 9 1506CK Zaandam, Russische buurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand