Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Anna Blamansingel 130 1102SV Amsterdam, Venserpolder West

Bewaar object

Omschrijving

** OPEN HUIS **
Deze woning is zonder afspraak te bezichtigen op:
• vrijdag 16 maart 2018 van 15.00 tot 16.00 uur.
• zaterdag 17 maart 2018 van 14.00 tot 15.00 uur.

Englisch text see below

Heerlijk en compleet licht 2-kamer appartement met uitzicht op fraaie siergracht Anna Blamansingel. Deze woning is in 2017 geheel geschilderd en voorzien van een nieuwe keuken met inbouwapparatuur. Het appartement ligt op de tweede verdieping met een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder en een berging in de onderbouw. De woning ligt op loopafstand van de Amsterdam Arena, thuisbasis voor de Amsterdamse professionele voetbalclub Ajax en zijn opleidingscentrum De Toekomst en het gezellige uitgaanscentrum aan de Arena Boulevard met o.a. de Pathé bioscoop en de Afas Live concerthal (voorheen Heineken Music Hall). Diverse winkelvoorzieningen om de hoek bij de gezellige Amsterdamse Poort en vlakbij is ook het recreatiegebied de Ouderkerkerplas gelegen. De bereikbaarheid is meer dan uitstekend met diverse openbaar vervoer (bus, trein, metro) en uitvalswegen (A-1, A-2, A-9 en A-10).

Het moderne appartement is gebouwd in 2006 en is goed geïsoleerd. Het complex maakt deel uit van de Vereniging van Eigenaren ‘ArenA-park, blok 3’ te Amsterdam. De administratie en het technisch beheer worden gedaan door VvE Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen € 111,00 per maand. De woning wordt verwarmd middels stadsverwarming.

Indeling:
Op de begane grondverdieping is een centrale gemeenschappelijke hal met een lift en een gezamenlijk trappenhuis. Zo komt u op de tweede etage van dit keurig onderhouden twee kamer appartement. Ruime hal met videofoon. Bergkast met wasmachine- en drogeraansluiting. Meterkast met stadsverwarmingsinstallatie, afzonderlijke toiletruimte deels betegeld en voorzien van toilet met fonteintje. Een tot het plafond betegelde badkamer met vaste wastafel, ligbad met glazen spatscherm en thermostatische kraan. Het appartement heeft 1 zeer ruime slaapkamer, deze is gelegen aan de rustige zijde van het gebouw. De lichte, ruime woonkamer met grote ramen heeft vrij uitzicht op de Anna Blamansingel. Open witte keuken met bovenkastjes en inbouwapparatuur, waaronder: afzuigkap, keramische kookplaat, oven (alles Candy) en een vaatwasser (Ikea).
De hal en de woonkamer van het appartement zijn voorzien van een lichte laminaat vloer en de wanden zijn netjes afgewerkt.

In de onderbouw treft u een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een berging aan.

De woning staat op erfpachtgrond, deze is uitgegeven per 1 november 2004 onder de algemene voorwaarden Gemeente Amsterdam 2000. De canon is afgekocht tot 1 november 2054.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2006
• In 2017 geheel geschilderd en een inbouwkeuken geplaatst
• Woonoppervlakte ca. 50 m²
• Servicekosten ca. € 105,- per maand
• Erfpacht afgekocht tot 31-10-2054
• Het appartement is geheel geïsoleerd
• Liftinstallatie en intercom
• Eigen afgesloten parkeerplaats in de onderbouw
• Eigen berging in de onderbouw
• Oplevering in overleg

Samenvattend: Een royaal en praktisch ingedeelde woning, die uw bezichtiging meer dan waard is!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Modern and bright 1 bedroom apartment located on the 2th floor viewing the lovely canal Anna Blamansingel. The complex is part of five residential towers, built under architecture in 2006, that form the link between the Arena Boulevard and the Amsterdamse poort. The apartment has a spacious living room with laminate flooring, open kitchen and a spacious bedroom. In 2017 the kitchen has been renewed and the entire appartment has been painted. On the ground floor there is a private enclosed and covered parking and storage room which is equipped with electricity.

The location of the apartment is ideal to public transport (train, metro, bus), shopping (Amsterdamse Poort), schools (MBO, HBO), Arena, entertainment centers Arena Boulevard (Afas Live (Heineken Music Hall), Pathé Arena, etc) and roads (A1 , A2, A9, A10).

layout:
Entrance / hall, laundry room with washing machine and dryer, large bedroom on the quiet site of the building, facing the lovely canal, spacious living room with open kitchen, separate toilet, bathroom tiled to the ceiling and is equipped with bathtub and sink. Storage and private parking place on the ground floor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-03-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Anna Blamansingel 130 1102SV Amsterdam, Venserpolder West

naar Anna Blamansingel 130 1102SV Amsterdam, Venserpolder West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand