Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Anna Blamansingel 138 1102SV Amsterdam, Venserpolder West

Vraagprijs € 225.000 

Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
49 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

U kunt deze woning zonder afspraak komen bezichtigen op vrijdag 11 oktober a.s. tussen 14.00 en 15.00 uur.

De vraagprijs is een vanafprijs. Deze woning zal verkocht worden via het transparante biedsysteem van NVM Online Bieden nvmonlinebieden.nvm.nl


English text below

Heerlijk licht en keurig onderhouden 2-kamer appartement met uitzicht op fraaie siergracht Anna Blamansingel. Deze woning is gelegen op de derde verdieping met een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder en een berging in de onderbouw. De woning ligt op loopafstand van de Johan Cruijff Arena, thuisbasis voor de Amsterdamse professionele voetbalclub Ajax en zijn opleidingscentrum De Toekomst en het gezellige uitgaanscentrum aan de Arena Boulevard met o.a. de Pathé bioscoop en de Afas Live concerthal (voorheen Heineken Music Hall). Diverse winkelvoorzieningen om de hoek bij de gezellige Amsterdamse Poort en vlakbij is ook het recreatiegebied de Ouderkerkerplas gelegen. De bereikbaarheid is meer dan uitstekend met diverse openbaar vervoer (bus, trein, metro) en uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10).

Het moderne appartement is gebouwd onder architectuur in 2006 en is goed geïsoleerd. Het complex maakt deel uit van de gezonde Vereniging van Eigenaren ‘ArenA-park, blok 3’ te Amsterdam. De servicekosten bedragen € 105,38 per maand. De woning wordt verwarmd middels stadsverwarming.

Indeling:
Op de begane grondverdieping is een centrale gemeenschappelijke hal met een lift en een gezamenlijk trappenhuis. Zo komt u op de derde etage van dit goed onderhouden twee kamer appartement. Ruime hal met videofoon. Bergkast met wasmachine-/drogeraansluiting. Meterkast met stadsverwarmingsinstallatie, afzonderlijke toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje. De ruime badkamer is voorzien van een wastafel en een ligbad. Het appartement heeft een zeer ruime slaapkamer, deze is gelegen aan de rustige zijde van het gebouw. De lichte, ruime woonkamer beschikt over grote openslaande deuren en een frans balkon met vrij uitzicht op de Anna Blamansingel. Open keuken met keukenblok voorzien van elektrische kookplaat, vaatwasser en koelkast.

In de onderbouw treft u een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een berging aan.

De woning staat op erfpachtgrond, deze is uitgegeven per 1 november 2004 onder de algemene voorwaarden Gemeente Amsterdam 2000. De canon is afgekocht tot en met 31 oktober 2054.


Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2006
• Woonoppervlakte ca. 49 m²
• Energielabel A
• Servicekosten ca. € 105,38 per maand
• Erfpacht afgekocht t/m 31-10-2054
• Het appartement is geheel geïsoleerd
• Liftinstallatie en intercom
• Eigen afgesloten parkeerplaats in de onderbouw
• Eigen berging in de onderbouw
• Oplevering in overleg

Samenvattend: Een royaal en praktisch ingedeelde woning, die uw bezichtiging meer dan waard is!

*********************************************************************************
Attractive, bright and well-maintained 1-bedroom apartment located on the third floor and overlooking the picturesque Anna Blamansingel canal. The accommodation comes with its own allocated parking space in a covered car park and a storeroom on the ground floor. Within walking distance are the Johan Cruijff Arena, home ground of Ajax football club, as well as a lively entertainment area along Arena Boulevard featuring the Pathé cinema and Afas Live concert hall. Bustling shopping centre Amsterdamse Poort is right around the corner and recreational area Ouderkerkerplas is not far away. Accessibility is excellent with various modes of public transport (bus, train, metro) and exit roads (A1, A2, A9 and A10).

The architecturally designed apartment was built in 2006. It is equipped with a district heating unit and good insulation. The building is managed by a healthy homeowners’ association. Service charges amount to approx. €105 per month.

Layout:
The ground floor benefits from a spacious lobby, lift and stairs. Situated on the third floor, the apartment has a generous hall with videophone, utility room with washing machine/dryer connection, meter cupboard with district heating unit, separate w/c with washbasin and sizeable bathroom with washbasin and bathtub. There is a good-sized bedroom on the quiet side of the building, and a light spacious sitting room giving access via large French windows to a balcony overlooking the canal. The kitchen is open plan and fitted out with electric hob, dishwasher and fridge.

The property sits on leasehold land, with the lease granted on 1 November 2004 by the City of Amsterdam and subject to their general terms and conditions (year: 2000). Ground rent has been paid up to 31 October 2054.

Special features:
· Year of completion 2006
· Floor area approx. 49 sq. m.
· Energy rating A
· Service charges approx. € 105,38 per month
· Ground rent paid up to 31 October 2054
· Fully insulated
· Lift and videophone
· Private covered ground floor parking space
· Private ground floor storeroom
· Completion negotiable

In short: A very pleasant apartment with practical layout that is well worth a viewing
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-10-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
49 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder