Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Anna Blamansingel 59 1102SR Amsterdam, Venserpolder West

Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
133 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

See english tekst below

Fantastisch uitzicht over de skyline van Amsterdam! Heerlijk ruim en goed onderhouden 4-kamer hoekappartement (ca. 133 m²) met balkon op de 8e en bovenste verdieping op gunstige locatie nabij openbaar vervoer, uitvalswegen en diverse recreatievoorzieningen . Het appartement is gesitueerd aan de rustige zijde van de fraaie siergracht van de Anna Blamansingel.

Dit appartement is het grootste type in het gehele complex en heeft maar liefst 3 slaapkamers. Vanaf de ruime woonkamer met open keuken heeft u een fraai uitzicht over de Venserpolder, de Zuidas en het centrum van Amsterdam.

Doordat deze woning op de 8e verdieping ligt, heeft deze extra veel lichtinval. Bij dit appartement hoort ook een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder en een afzonderlijke berging in de onderbouw. De woning ligt op loopafstand van de Johan Cruijf ArenA, thuisbasis voor de Amsterdamse professionele voetbalclub Ajax en zijn opleidingscentrum De Toekomst en het gezellige uitgaanscentrum aan de Arena Boulevard met o.a. de Pathé bioscoop en de Afas Live concerthal (voorheen Heineken Music Hall). Diverse winkelvoorzieningen om de hoek bij de gezellige Amsterdamse Poort en vlakbij is ook het recreatiegebied de Ouderkerkerplas gelegen. De bereikbaarheid is meer dan uitstekend met diverse openbaar vervoer (bus, trein, metro) en uitvalswegen (A-1, A-2, A-9 en A-10).

Het moderne appartement is gebouwd onder architectuur in 2006 en is goed geïsoleerd. Het complex maakt deel uit van de gezonde Vereniging van Eigenaren ‘De Holendrechter’ te Amsterdam. De servicekosten bedragen € 190,37 per maand. Deze woning wordt verwarmd middels stadsverwarming.

Indeling:
Op de begane grondverdieping is een centrale gemeenschappelijke hal met een lift en een trappenhuis. Zo komt u op de achtste etage van dit keurig onderhouden vier kamer appartement. Ruime hal met videofoon. Royale berging met een wasmachine-/drogeraansluiting. Meterkast met stadsverwarmingsinstallatie, afzonderlijke toiletruimte deels betegeld en voorzien van toilet met fonteintje. De ruime badkamer is voorzien van een wastafel, een ligbad en een douchecabine. Het appartement heeft drie ruime slaapkamers. De lichte, ruime woonkamer heeft grote openslaande deuren naar het balkon en kijkt uit over de omgeving en beschikt over een moderne greeploze open keuken met vaatwasser, koel-/-vriescombinatie, elektrische kookplaat en een afzuigkap.

In de onderbouw treft u een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een berging aan.

De woning staat op erfpachtgrond, deze is uitgegeven per 1 november 2004 onder de algemene voorwaarden Gemeente Amsterdam 2000. De canon is afgekocht tot en met 31 oktober 2054.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2006
• Woonoppervlakte ca. 133 m²
• Energielabel A
• Servicekosten ca. € 190,37 per maand
• Erfpacht afgekocht t/m 31-10-2054
• Het appartement is geheel geïsoleerd
• Liftinstallatie en intercom
• Woonkamer met openslaande deuren naar balkon
• Eigen afgesloten parkeerplaats in de onderbouw
• Eigen berging in de onderbouw
• In het koopcontract wordt een niet zelfbewoningsclausule opgenomen
• Oplevering in overleg

Samenvattend: Een heerlijk ruim en fijn appartement, het grootste van het gehele complex, supernetjes onderhouden, waar je gelijk al kunt gaan wonen!


**********************************************

Fantastic view over the skyline of Amsterdam! Lovely spacious and well maintained 4-room apartment (approx. 133 m²) with balcony on the 8th and top floor in a convenient location near public transport, roads and various recreational facilities. The apartment is situated on the quiet side of the beautiful ornamental canal of the Anna Blaman Singel.


This apartment is the largest type in the entire complex and has no less than 3 bedrooms. From the spacious living room with open kitchen you have a beautiful view over the Venserpolder, the Zuidas and the centre of Amsterdam.

Because this appartment is on the 8th floor, it has a lot of light. There is also has a private parking space in the enclosed car park and a separate storage room in the basement. The house is within walking distance of the Johan Cruijf ArenA, home to the Amsterdam professional football Club Ajax and its training centre the future and the lively Entertainment Centre on the Arena Boulevard with a.o. the Pathé cinema and the Afas Live Concert Hall (formerly Heineken Music Hall). Various shopping facilities around the corner at the cosy Amsterdam Poort shopping centre and nearby is also the recreation Area de Ouderkerker Plas located. The accessibility is more than excellent with various public transport (bus, train, Metro) and roads (A-1, A-2, A-9 and A-10).

The modern apartment is built under architecture in 2006 and is well insulated. The complex is part of the healthy Association of Owners ' De Holendrechter ' in Amsterdam. The service charge amounts to €190.37 per month. This appartment is heated by district heating.

Format:
On the ground floor is a central common hall with a lift and a staircase. This is where you will arrive on the 8th floor of this nicely maintained four room apartment. Spacious hall with videophone. Spacious storage with washing machine-/drogeraansluiting. Meter cupboard with district heating installation, separate toilet space partly tiled and equipped with toilet with fountain. The spacious bathroom includes a washbasin, a bathtub and a shower cubicle. The apartment has three spacious bedrooms. The bright, spacious living room overlooks the surrounding area and features a modern handle-free open kitchen with dishwasher, fridge-/-vriescombinatier, electric hob and extractor hood.

In the basement you will find a private parking place in the enclosed car park and a storeroom.

The property is on leasehold land, which is issued as of 1 November 2004 under the general conditions Municipality of Amsterdam 2000. The canon was bought off until October 31, 2054.

Details:
• Construction Year 2006
• Living space approx. 133 m²
• Energy Label A
• Service charge approx. €190.37 per month
• Leasehold purchased until 31-10-2054
• The apartment is completely insulated
• Elevator installation and intercom
• Balcony
• Private enclosed parking space on the ground floor
• Own storage on the ground floor
• The purchase contract shall include a non-resident clause
• Delivery in consultation

In summary: A delightfully spacious and nice apartment, the largest of the entire complex, very neatly maintained, where you can go live right away!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-07-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
133 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder