Anna van Burenstraat 24 2 1055VN Amsterdam, Landlust Noord

Vraagprijs € 275.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1931-1944
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Lichte driekamerwoning, recent opgeknapt met slimme indeling én afgekochte erfpacht.

Ligging en bereikbaarheid:
Midden in de Landlust buurt ligt de Anna van Burenstraat precies tussen het Erasmuspark en Westerpark (beiden nog geen 10 minuten lopen). Bos en Lommer is momenteel de meest gewilde wijk van Nederland, en dat is logisch. Op de fiets in 10 minuutjes naar de Jordaan of de Foodhallen, een kwartiertje naar de Dam. Op loopafstand boodschappen doen bij AH of Stach, ontbijten bij Selma's,
uit eten bij Café Partisan en daarna naar Podium Mozaiek. Een parkeervergunning voor de deur zonder wachttijd, in drie minuten draai je de ring A10 op.

Indeling en afwerking:
Via het ruime en nette trappenhuis bereik je de entree van het appartement op de derde woonlaag. De zeer lichte woonkamer met grote raampartijen en openslaande deuren (Frans balkon)
biedt uitzicht over de rustige straat. Het gehele appartement heeft dubbel glas en alle kozijnen hebben een draai / kiep systeem. In de gehele woning ligt een fraaie laminaat vloer en er zijn twee
slaapkamers van goed formaat. Door de zonnige ligging op het zuidwesten kun je ‘s middags na verrichtte arbeid heerlijk op het balkon genieten.
De keuken (2015) is voorzien van de benodigde inbouw apparatuur en voor de echte kookliefhebbers blijft de 5 pits gasstel met daarin een grote oven geďntegreerd van Smeg bij de verkoop achter.
De centrale badkamer en het toilet zijn ook recentelijk opnieuw betegeld, kortom een woning die je direct kan betrekken.

Bij het appartement hoort tevens een ruime (11 m2) berging in de onderbouw (gebruiksrecht). Ideaal voor fietsen, vakantiespullen etc.

Bouwjaar en historie:
De woningen in Landlust zijn in 1937 ontworpen door Cornelis van Eesteren. De zogenaamde strokenbouw methode vormde destijds een experimenteel onderdeel van het ‘nieuwe bouwen’.
Door de woningen uitgelijnd naar de zon te oriënteren, ontstond uitzonderlijk veel lichtinval.

Kenmerken:
• Woonoppervlakte: gebruikersoppervlakte is circa 52 m˛ (exclusief berging & balkon Z/W).
• Elektra: groepenkast (vijf groepen, twee aardlekschakelaars).
• Verwarming en warm water: CV combiketel Intergas (2009).
• Berging: 11 m2, rechtstreeks bereikbaar vanaf de stoep. De berging wordt niet in eigendom overgedragen, koper krijgt het gebruiksrecht.
• Milieu: milieubezwarende verontreinigingen zijn niet bekend.
• Aanschrijvingen: er zijn geen aanschrijvingen bekend bij de verkoper of Bouw- en Woningtoezicht.
• Eigen grond/erfpacht: erfpacht is vooruit betaald t/m 31 december 2056. De Algemene Bepalingen van 2000 zijn hierop van toepassing. Indicatie eeuwigdurende afkoop erfpacht: € 5.724,-
• Vereniging van Eigenaren: het appartement is gelegen in het Landlust complex, dat professioneel wordt beheerd door Eigen Haard. De servicekosten bedragen per maand € 110,31
• Oplevering: In overleg.

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-05-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
52 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.