Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Anne Frankstraat 220 PP 1011MP Amsterdam, Valkenburg

Huurprijs € 250 per maand

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

In de kelder van een volledig gerenoveerd en modern pand bevindt zich een privé-parkeerplek beschikbaar in de ondergrondse afgesloten garage Markenhoven.

Locatie:
Gesitueerd aan een rustige straat in de nabijheid van het Waterlooplein, op loopafstand van het stadscentrum en op 5 minuten afstand van de ring. Goed gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, Tram 9 en 14, de Metro aan het Waterlooplein en bus 357 naar Amsterdam Zuidoost. Ingang parkeergarage bij de Anne Frankstraat.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-08-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder