Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Annie Romeinstraat 0 ong 2135SJ Hoofddorp

Vraagprijs € 16.000 

Bewaar object
Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Overdekte en afgesloten parkeerplaats in keurig onderhouden appartementen complex aan de rand van de wijk Toolenburg nabij diverse uitvalswegen!

Deze parkeerplaats is gesitueerd in de onderbouw van het complex “Andante” en bevindt zich bij een van de drie beroemde Calatrava-bruggen, genaamd “Luit”, aan de rand van de woonwijk Toolenburg.
In zeer korte tijd bent u met de auto op de snelweg A4 met perfecte aansluitingen op de A5, A9, A10 en A44; steden als Amsterdam, Haarlem, Amstelveen en bijvoorbeeld Leiden of Den Haag zijn zo snel en gemakkelijk bereikbaar, evenals natuurlijk luchthaven Schiphol.

Bijzonderheden: * overdekte parkeerplaats * toegankelijk via elektrische deur met afstandsbediening * service kosten ca. € 6,- per maand * nabij diverse uitvalswegen *
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-06-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder