Vorige | Volgende

Antares 11 1443BK Purmerend, Wheermolen-West

Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Te Huur! 3-kamer appartement uit 2011!

KIJKMIDDAG DONDERDAG 26 SEPTEMBER TUSSEN 16:00 en 17:30

De Antares, een kleinschalig appartementencomplex in Overwhere, dat als onderdeel van de momenteel in herontwikkeling zijnde wijk is gebouwd. In dit fraaie en jonge appartementencomplex staat nu een 3-kamer appartement te huur, een unieke kans!

Dit appartement is op de derde verdieping van het complex gelegen, bereikbaar via lift of trap. Door de ligging in de hoek is er in alle vertrekken volop licht. Het beschikt over een balkon met 7m2 buitenruimte, op het Zuiden gelegen. De laminaatvloer, gordijnen, wandafwerking en lampen blijven voor de nieuwe bewoner achter, het wordt dus gestoffeerd opgeleverd.

Ben jij de nieuwe bewoner van dit fraaie, nette appartement? Reageer dan snel! Houdt wel even onderstaande zaken in het oog:

- Kijkmiddag donderdag 26 september tussen 16:00 en 17:30, afspraak maken is niet nodig. Tijdens de bezichtiging krijgen de geïnteresseerden een inventarisatieformulier mee dat bij interesse ingevuld geretourneerd dient te worden, vergezeld van een kopie ID en inkomensgegevens. Meer informatie kan tijdens de bezichtiging worden verstrekt.
- Minimum netto inkomen per maand € 2500,-
- Waarborgsom 2x maandhuur: €2200,-
- Huurcontract op basis van 24 maanden of korter, huurder kan altijd opzeggen met opzegtermijn van 1 maand.
- Servicekosten € 70,- per maand.
- Huurprijs is excl. stadsverwarming, elektriciteit en water. Huurder wordt zelf contractant van de nutsbedrijven.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-09-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Purmerend

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele historische gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetiekjes. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, museums, theaters, een poppodium, rondvaarten en nog veel meer. Purmerend is een echte marktstad. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio. Maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. En met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven. Vanuit het gezellige stadscentrum wandel, fiets en vaar je zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder