Antillenstraat 40 3/4 1058HC Amsterdam, Postjeskade e.o.

Bewaar object
Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte
128 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Smaakvol gerenoveerd bovenhuis van ca. 128 m² gelegen op de 3e en 4e verdieping, met een vrij uitzicht over de voor gelegen speelplaats.

De woning is in 2011 intern geheel gerenoveerd en voorzien van een luxe keuken en badkamer, nieuwe elektra, leidingen, Cv-installatie, inbouwspots en vloerverwarming. Tevens is het erg licht door de fijne zon inval en voorzien van dubbele beglazing.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping. Trap naar de derde etage. Hal met separate toilet met fontein en er is ook een garderobekast aanwezig in de hal. Openslaande deuren naar de ruime woonkamer. De open keuken is voorzien zwarte hoogglans kasten met een rvs keukenblad. Alle keuken apparatuur is ingebouwd, waaronder een Amerikaanse koelkast, vaatwasser, oven en magnetron.
Aan de achterkant van het appartement bevindt zich het lange balkon van ca. 6 m² welke te bereiken is via de keuken.
De interne trap brengt u naar de vierde verdieping, hier bevinden zich 3 slaapkamers, waaronder de ruime master bedroom aan de achterzijde van de woning. De badkamer is erg ruim opgezet en is voorzien van een stoomdouche (Cleopatra), ligbad, dubbele wastafel met meubel en een toilet. In de hal is een kast voor wasmachine en droger.
Trap naar de vliering, waar de cv-ketel is geplaatst en een toegang is gemaakt naar het nog aan te leggen dakterras. (hier zijn tevens de aansluitingen voorbereid voor een klein keukenblok). Op de vliering is erg veel bergruimte.

Ligging:
De Antillenstraat is gelegen in stadsdeel De Baarsjes om de hoek bij Surinameplein en het Rembrandtpark, aan een rustige straat en kijkt uit over het (speel)plein. Het Vondelpark en de vele winkels & diverse cafés aan de Overtoom zijn eveneens op loopafstand. Goede verbinding met het openbaar vervoer van en naar het Centraal Station of station Lelylaan. Tevens een zeer goede ontsluiting met de Ringweg-A10.

Bijzonderheden:
• De woonoppervlakte is ca. 128 m² (NEN 2580)
• Alle vertrekken zijn voorzien van kabel en internet aansluitingen;
• Het gebouw is gelegen op eigen grond;
• Vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde;
• Mogelijkheid tot maken dakterras;
• De woning is in 2011 intern geheel gerenoveerd;
• Loopafstand van Rembrandtpark;
• Goede verbinding met het OV van en naar het Centraal Station of station Lelylaan;
• Zeer goede ontsluiting met de Ringweg-A10.

++++++++++

Charming renovated upper house of approx. 128 m² located on the 3rd and 4th floor, with an unobstructed view over the (play)square.

The apartment was completely renovated internally in 2011 and equipped with a luxury kitchen and bathroom, new electricity, pipes, central heating system, recessed spotlights and underfloor heating. It is also very light through the fine incidence of sun and equipped with double glazing.

Layout:
Entrance on the second floor. Stairs to the third floor. Hall with separate toilet with fountain and there is also a wardrobe in the hall. Opening doors to the spacious living room. The open kitchen also has everything you want and is equipped with high-gloss black cupboards with a stainless steel kitchen counter. All kitchen equipment is built in, including an American fridge, dishwasher, oven and microwave.
At the backside of the apartment is the long balcony which can be reached through the kitchen.
The internal staircase takes you to the fourth floor, here are 3 bedrooms, including the spacious master bedroom at the rear of the house. The bathroom is very spacious and is equipped with a steam shower (Cleopatra), bath, double sink with furniture and a toilet. In the hall is a cupboard for washing machine and dryer.
Stairs to the loft, where the central heating boiler is installed and an access has been made to the roof terrace still to be laid. (here there are also connections prepared for a small kitchen unit). There is a lot of storage space on the loft.

Location:
The Antillenstraat is located in De Baarsjes district around the corner at Surinameplein and the Rembrandtpark, on a quiet street and overlooks the (play)square. The Vondelpark and the many shops and various cafes on the Overtoom are also within walking distance. Good connection with public transport to and from Central Station or Lelylaan station. Also very good access with the Ringweg-A10.

Particularities:
• The living area is approx. 128 m² (NEN 2580)
• All rooms are equipped with cable and internet connections;
• The building is located on private ground;
• Clear view at the front and back;
• Possibility to make roof terrace;
• The house was internally completely renovated in 2011;
• Walking distance from Rembrandtpark;
• Good connection with public transport to and from Central Station or Lelylaan station;
• Very good access with the Ringweg-A10.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-04-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
128 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder