Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Anton Holzelsingel 1 1069PN Amsterdam, Middelveldsche Akerpolder

Bewaar object

Omschrijving

TUIN! Waar vindt je in Amsterdam een lekkere HOEK- woning met GARAGE, een beuker van een UITGEBOUWDE WOONKAMER en een tuin van ruim 130 M2(!) ?

Urban Makelaars heeft hem! In Nieuw-West! Bel met Sander Lokhoff voor een afspraak bij de woning.

Deze enorme, goed geisoleerde woning (1989) met een bruto inhoud van 545 M3 is ook nog eens VRIJ-GELEGEN aan de voorzijde en gelegen op een kavel van 257 M2!
Dat vindt je niet in Amsterdam(e.o) onder de 5 ton!

Op een plek die je echt even moet zien. Aan de rand van een onontdekt stadswijkje in Nieuw-West, aan een gracht/singel met zicht op groen, op loopafstand van een basisschool, winkels en tram 1 en 17 naar Amsterdam-centrum maar ook op een paar autominuten van de snelwegen en het sterk opkomende centrum van Nieuw-West gelegen aan de Sloterplas.

Erg gesteld op je auto en houdt je hem graag in de buurt? Naast een garage is er ook een oprit aanwezig waar je via de keuken-erker goed zicht hebt op je bolide!

Indeling: zie de plattegrond.

De badkamer is aan vervanging toe doch bruikbaar. De woning dient van buiten onderhouden (veelal schilderwerk) te worden. De keuken is uitgebreid en ruim te noemen.

De tuin is enorm groot en voorzien van een overkapping en biedt tevens toegang tot de garage en heeft een achterom en berging.

Bijzonderheden:

Erfpacht afgekocht tot 1 april 2039;
Het totaal aantal M2 BVO bedraagt 156 M2; de NEN2580 netto woonoppervlakte bedraagt 128 M2;
Een enorm goed ingedeelde, zeer ruimtelijke woning met 4 prima slaapkamers.

Prijs: euro 488.800,- k.k.
Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-11-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
128 m²
Perceeloppervlakte
257 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Middelveldsche Akerpolder

De Middelveldsche Akerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West aan de westzijde van Amsterdam en is een van de drooggelegde polders waaruit de stad bestaat. Deze polder behoorde, net als de Sloter/Riekerpolder en Hoofdweg en omstreken, tot 1921 tot de gemeente Sloten. In 1921 werd deze gemeente door Amsterdam geannexeerd en sindsdien behoren deze wijken dus Amsterdam toe.
De Middelveldsche Akerpolder: van polder tot stad
Het gebied was van oorsprong veenweide en lag tussen de Osdorperweg en het Haarlemmermeer.In de 19e eeuw werd het gebied ingepolderd en uitgeveend om het als tuinbouwgrond te kunnen gebruiken. De molen die al het werk voor de drooglegging verzette, de Akermolen, staat sinds hij in onbruik raakte in 1921 als molenstomp langs de Ringvaart. Sinds enkele jaren is deze in gebruik als theehuis. In de jaren zestig van vorige eeuw werd begonnen met het bebouwen van de polder; het begon met het meest westelijke deel van Tuinstad Osdorp, gevolgd door De Aker in de jaren tachtig. Pas zeer recent, in 2004, werd de wijk De Aker voltooid en was de Middelveldsche Akerpolder volledig volgebouwd. In 2017 had de polder bijna 15.000 inwoners.

Kaart Anton Holzelsingel 1 1069PN Amsterdam, Middelveldsche Akerpolder

naar Anton Holzelsingel 1 1069PN Amsterdam, Middelveldsche Akerpolder
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand