Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Anton Holzelsingel 8 1069PN Amsterdam, Middelveldsche Akerpolder

Vraagprijs € 435.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1990
Woonoppervlakte
109 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
156 m²

Omschrijving

Je bent opzoek naar de juiste gezinswoning voor jou en je gezin. Eentje in een kindvriendelijke buurt en het liefst in de Aker. Mogen wij de Anton Holzelsingel 8 aan je voorstellen? We zijn er bijna zeker van dat jullie in deze uitstekend onderhouden woning het nodige nieuwe wooncomfort zullen realiseren!

De begane grond met nette keuken, kantoorruimte, heerlijke veranda en de unieke grote tuin bieden jou meer dan genoeg mogelijkheden. Boven tref je 3 goed bemeten slaapkamers (meer mogelijk) verdeeld over 2 verdiepingen én een fijne badkamer!

Enthousiast geworden? Maak snel een afspraak, onze makelaar laat je de woning graag zien!

Indeling

Begane grond
Sfeer en comfort; dat zijn de juiste woorden die deze ruimte kunnen omschrijven. De warme parketvloer in combinatie met de lichte wanden en de sierhaard zorgen voor rust en de juiste sfeer waar je naar op zoek bent. Je wordt overrompeld door het gevoel van thuiskomen; hier wil je gewoon wonen!

De grote ramen zorgen voor veel licht en een fraai uitzicht op de tuin. Er is ruimte voor een gezellige eettafel en een grote bank, waar je direct neer ploft zodra je thuis komt.

De landelijke keuken tref je aan de voorzijde van de woning. Deze is geplaatst in een handige opstelling, zodat alle beschikbare ruimte optimaal wordt benut. De lichte fronten in combinatie met het grove werkblad, zorgt voor een moderne uitstraling. De keuken zelf is voorzien van diverse apparatuur en voldoende werk- en kastruimte, zodat al je keukengerei een eigen plekje krijgt.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Beide kamers zijn netjes afgewerkt en hebben grote ramen. De master bedroom bestond oorspronkelijk uit twee slaapkamers dus mis je net die ene kamer? Geen punt deze kan gemakkelijk gerealiseerd worden.

De badkamer is netjes afgewerkt en voorzien van alle gemakken, zoals een inloopdouche, wastafel en een toilet.

Tweede verdieping
De tweede verdieping beschikt over een ruime 3e slaapkamer en een aparte wasruimte. Doordat hier een dakkapel en een dakraam is geplaatst is hier een zee van licht en ruimte ontstaan, ideaal!

Tuin
De tuin stap je binnen via de woonkamer. Hier is het optimaal genieten! Door de diepe ligging, zul je hier meteen te vinden zijn zodra de zon zich laat zien. Er is genoeg ruimte voor het hele gezin; zet een leuk tuinset neer om lekker samen te eten, of geniet vanuit je loungebank van je spelende kinderen.

Achterin de tuin staat een berging, ideaal voor het stallen van de fietsen.

Bijzonderheden
- De begane grond beschikt over een extra kamer
- De woning beschikt over een dakkapel en een ruime veranda (2015)
- De badkamer is in 2012 vernieuwd
- De erfpacht is afgekocht tot 01-04-2039

Omgeving
Deze keurige familiewoning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke woonwijk ‘De Aker’ met zijn vele groenvoorzieningen, speelplaatsen en water. De wijk kenmerkt zich tevens door zijn centrale ligging t.o.v. Badhoevedorp, het oude dorp Sloten, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol.

De uitvalswegen A4, A9 en A10 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Ook ontbreekt het je hier niet aan openbaar vervoer. Naast diverse buslijnen biedt tramlijn 1 je een directe verbinding met het centrum van Amsterdam. Op loopafstand tref je diverse winkels in het winkelcentrum ‘Ecuplein’.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
109 m²
Perceeloppervlakte
156 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Middelveldsche Akerpolder

De Middelveldsche Akerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West aan de westzijde van Amsterdam en is een van de drooggelegde polders waaruit de stad bestaat. Deze polder behoorde, net als de Sloter/Riekerpolder en Hoofdweg en omstreken, tot 1921 tot de gemeente Sloten. In 1921 werd deze gemeente door Amsterdam geannexeerd en sindsdien behoren deze wijken dus Amsterdam toe.
De Middelveldsche Akerpolder: van polder tot stad
Het gebied was van oorsprong veenweide en lag tussen de Osdorperweg en het Haarlemmermeer.In de 19e eeuw werd het gebied ingepolderd en uitgeveend om het als tuinbouwgrond te kunnen gebruiken. De molen die al het werk voor de drooglegging verzette, de Akermolen, staat sinds hij in onbruik raakte in 1921 als molenstomp langs de Ringvaart. Sinds enkele jaren is deze in gebruik als theehuis. In de jaren zestig van vorige eeuw werd begonnen met het bebouwen van de polder; het begon met het meest westelijke deel van Tuinstad Osdorp, gevolgd door De Aker in de jaren tachtig. Pas zeer recent, in 2004, werd de wijk De Aker voltooid en was de Middelveldsche Akerpolder volledig volgebouwd. In 2017 had de polder bijna 15.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder