Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Antony Moddermanstraat 184 Gar. Q 1063LW AMSTERDAM, Buurt 4 Oost

Vraagprijs € 38.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Garagebox voorzien van elektra. De garage is bereikbaar via een binnenterrein, welke middels een elektronisch bedienbaar hek afgesloten is.

De eigenaars/gebruikers van de appartementsrechten mogen de garageboxen uitsluitend gebruiken voor het daarin stallen van personenauto's. In de betreffende appartementsrechten mogen geen brandgevaarlijke stoffen worden bewaard anders dan in de reservoirs van de te stallen motorvoertuigen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 26 p/m
Aanmeldingsdatum
22-12-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Slotermeer-Zuidwest

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.