Vorige | Volgende

Anubisplantsoen 1363XM Almere

Huurprijs € 3.000 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Blok 2 bestaat 11 Eengezinswoningen, waar je zelf de breedte van de woning kan bepalen, maar ook de kleur van de voorgevel en nog veel meer! Deze eengezinswoningen hebben onder andere een grote woon- en eetkamer, 3 slaapkamers, ruime zolder, aparte badkamer, aparte toiletruimte, grote tuin met altijd zon, ruime parkeermogelijkheden, alle openbare voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, scholen, speelplaats, bus- en treinstation, supermarkt e.d. in de nabije omgeving. Vrij-op-naam-prijzen vanaf € 199.900,-
Keuzevrijheid
Bij de eengezinswoningen in Blok 2 en 3 bepaal je zelf de breedte van de woning. Je kunt kiezen uit een woningbreedte van 4,80m, 5,10m, 5,40m of 6,00m. De hoekwoningen zijn altijd 6,00m breed. Daarnaast bepaal je zelf nog de kleur van de voorgevel van deze woningen en zijn er tal van mogelijkheden, zowel binnenshuis als buitenshuis, zoals bijvoorbeeld een uitbouw, een toren aan de voorgevel, een erker, extra slaapkamers, het verplaatsen van binnenwanden en nog veel meer.
 
Blok 1 bestaat 20 Starterswoningen van het type BenedenBovenWoningen met onder andere 3 kamers, aparte badkamer, aparte toiletruimte, ruime tuin of dakterras op het zuiden (dus volop zon), ruime parkeermogelijkheden, alle openbare voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, scholen, speelplaats, bus- en treinstation, supermarkt e.d. in de nabije omgeving.
Blok 3 bestaat 9 Eengezinswoningen, waar je zelf de breedte van de woning kan bepalen, maar ook de kleur van de voorgevel en nog veel meer! Deze eengezinswoningen hebben onder andere een grote woon- en eetkamer, 3 slaapkamers, ruime zolder, aparte badkamer, aparte toiletruimte, grote tuin met altijd zon, ruime parkeermogelijkheden, alle openbare voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, scholen, speelplaats, bus- en treinstation, supermarkt e.d. in de nabije omgeving.

Dromenrijk Homeruskwartier
Wonen in Dromenrijk is wonen met plezier. Daar staat deze ruime, mooi ingerichte wijk garant voor. Tel daarbij op het uitzicht en de keuzevrijheid en je hebt een unieke kans om je woonwensen vorm te geven.
De wijk krijgt een compleet eigen sfeer met een herkenbare identiteit. Meest in het oog springend element is het groene binnengenbied de Brink. Deze doet denken aan een rustig, groen dorpsplein en ligt centraal in de wijk. Het is een ontspannen plek in de wijk, onder meer doordat het autovrij is. De slingerende paden, groene hagen, het gras en de karakteristieke bomen dragen bij aan een eigen unieke  sfeer – al was het maar omdat RTL-tuinman Lodewijk Hoekstra in hoogsteigen persoon tekent voor het ontwerp! In de lente staan de bomen op de Brink vol in de bloesem, wat een prachtig beeld oplevert. De architectuur van de woningen ademt hetzelfde rustige karakter als die van de Brink. Hier zijn de gevels  klassiek met een  jaren ’30 uitstraling, met een ruime hoeveelheid aan keuzemogelijkheden. Aan de groene lanen en de singel met het uitzicht op het water vind je kleurrijke en statige eengezinswoningen. Hier heb  je ook veel keuzevrijheid in kleuren, vormen en indelingsmogelijkheden. Het beeld oogt afwisselend, terwijl de straat, de bomen en de woningen toch duidelijk een eenheid vormen. Weer een andere plek in de wijk is het plein aan de singel. Het heeft de allure van een Frans dorpsplein, met uitzicht over de grote singel van de wijk. Dit wordt straks één van de ontmoetingsplekken in het Homeruskwartier.

Dromenrijk fase 5. Voor meer informatie: www.wonenindromenrijk.nl

woningbreedte 4,80m

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-12-2011
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Rijwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
162 m²
Perceeloppervlakte
137 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • DNA Makelaars Almere
  0367370591
  info@dna-makelaars.nl
  http://www.dna-makelaars.nl

  Pieter van der Plas Makelaar voor Almere
  0367503790
  info@pietervanderplas.nl
  http://www.pietervanderplas.nlKaart Anubisplantsoen 1363XM Almere

naar Anubisplantsoen 1363XM Almere
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand