Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Apollolaan 109 1077AN Amsterdam, Minervabuurt Noord

Huurprijs € 7.500 per maand

Bouwjaar
1931
Woonoppervlakte
411 m²
Aantal kamers
11
Perceeloppervlakte
252 m²

Omschrijving

Onderscheidend extra breed herenhuis met een heerlijke tuin op het zuiden. Een statig gezinshuis met een breedte van bijna 10 meter. Door deze breedte heeft het huis een overzichtelijke en prettige indeling.

Met een diepte van 14 meter, extra vrije hoogten en een bijzonder fraai trappenhuis heeft het pand extra grandeur. De tuin en achterzijde van de woning zijn op het zuiden georiŽnteerd en biedt veel licht. Totaal omvattende ruim 410 m≤ GO die zijn verdeeld over 3 ruim opgezette woonlagen en een goede kelder. Naast een kamer en suite, een woonkeuken zijn er 9 kamers t.b.v. slapen, hobby of kleedruimte.

Het pand is goed onderhouden en in 2007 gemoderniseerd. Compleet met o.a. geheel nieuwe installaties, airco, luxe keuken, sanitair, parketvloeren en een open haard.

Omgeving:
De woning is strategisch goed gesitueerd op een prettig gedeelte van de Apollolaan tussen Hilton en de Beethovenstraat.

Dicht bij Concertgebouwbuurt en nabij veel goede scholen, winkels en openbaar vervoer.

Via Rai en Olympisch Stadion heeft deze locatie een directe ontsluiting naar de Ring.

Kijk voor meer informatie, plattegrond en brochure op onze site!

Huurprijs: Ä 7.500,-- per maand ex. gebruikerslasten;
Borg: 2 maanden huur;
Jaarlijkse huurverhoging volgens CPI met een min. van of 2%;
Gestoffeerd;
Geen studenten;
Geen delers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Distinctive extra wide townhouse with a lovely south-facing garden. A grand family house with a width of almost 10 metres. Thanks to this width, the house has got a clear and pleasant layout.

Layout:
A depth of 14 metres, extra ceiling heights and a particularly beautiful stairwell give this property special grandeur. The garden and rear of the house face south and offer a lot of light. A usable area of more than 410 sqm spread over three spacious floors and a good basement. In addition to rooms en suite and a kitchen diner there are nine rooms for sleeping, hobby or dressing.

The property has been well maintained and modernized in 2007 with completely new installations, air-conditioning, a luxury kitchen, sanitary fittings, parquet flooring and a fireplace.

Location:
The property is strategically located on a pleasant part of Apollolaan between Hilton Hotel and Beethovenstraat.

Near the Concertgebouw area and many good schools, shops and public transport.

Direct access to the orbital motorway A10 via Rai and the Olympic Stadium.

More information and floorplan on our site!

Rental price: Ä 7.500,-- per month excl. utilities ;
Deposit: 2 months' rent ;
CPI with a min. of 2% ;
Unfurnished;
No students;
No sharers.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-08-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
411 m²
Perceeloppervlakte
252 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
11
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en RaphaŽlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder