Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Apollolaan 51 II 1077AE AMSTERDAM, Beethovenbuurt

Bewaar object

Omschrijving

** englisch tekst below**

Stijlvol gerenoveerd 4 kamer appartement van circa 120 m2 gelegen op de tweede verdieping in een statig pand aan één van de mooiste lanen van Amsterdam.
Het appartement is zeer recent gerenoveerd en wordt gestoffeerd opgeleverd (gordijnen en verlichting).
Het appartement heeft aan voorzijde de woonkamer met zicht op het groen van de Apollolaan, grenzend aan deze kamer bevindt zich nog een kamer die als eetkamer of slaapkamer gebruikt kan worden, 1 masterbedroom met openslaande deuren naar het balkon en toegang tot de luxe badkamer, badkamer met douche, ligbad en wastafel, volledig nieuwe keuken met inbouwapparatuur zoals vaatwasser, oven, 4 pits elektrisch kooktoestel, afzuigkap (rvs), koelkast en vriezer. Naast de keuken bevindt zich nog een kleinere slaapkamer met toegang tot het 2e balkon. In de hal heeft u nog de beschikking over een kast met wasmachineaansluiting. Het huis beschikt over 2 balkons gelegen op het zuiden

De Apollolaan ligt in Amsterdam Zuid op loopafstand van de chique winkelstraten zoals de Beethoven-, Cornelis Schuyt- en PC Hoofdstraat. Er is voldoende openbaarvervoer in de omgeving Station Zuid (NS), tram en bus. De ringweg A-10 is de verbinding met alle andere snelwegen rondom Amsterdam die u snel naar bijv. Schiphol, het AMCziekenhuis en de kantorenparken rondom Amsterdam of Utrecht brengen. De Universiteit van Amsterdam en het ziekenhuis Vu zijn makkelijk per fiets bereikbaar.

De huurder kan, als die zich ingeschreven heeft op dit adres, bij de Gemeente Amsterdam 2 parkeervergunningen aanvragen. Het is betaald parkeren in de Apollolaan.

Indeling: Entreehal, meterkast + berging, centrale hal, gangkast met wasmachineaansluiting, woonkamer, eetkamer of slaapkamer, masterbedroom met openslaande deur naar balkon en toegang tot badkamer, badkamer, 1 slaapkamer achterzijde, toilet, keuken met openslaande deur naar balkon.

Bijzonderheden

- De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor. Indien gewenst zal er een ontmoeting plaatsvinden tussen verhuurder en huurder op het kantoor van Makelaarsgroep AMEO bv.
- Huursom is exclusief gas, water en elektra. Nieuwe huurder dient zichzelf aan te melden bij het energiebedrijf.
- Waarborgsom 2 maanden huur voor het ontvangen van de sleutels.
- Het huurcontract is een standaard ROZ contract.
- Het kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs.
- Het tonen van de laatste 3 maanden salarisstroken en geldig arbeidscontract.
- Woning wordt opgeleverd met wasmachine/droger combinatie.
- Woning wordt gestoffeerd opgeleverd met gordijnen, rolgordijnen en plafondverlichting.
- Er zal een NVM woontoets uitgevoerd worden.


Huurtermijn
De woning kan vanaf 1 februari 2018 gehuurd worden.

Huurprijs
€ 2.500,= per maand.

Stylishly renovated 4 room apartment (120 m2) located on the second floor in a stately building on one of Amsterdam's most beautiful lanes. The apartment has been recently renovated, unfurnished. The apartment has a livingroom and next tot he livingroom is another room that can be used as a dining- or sleepingroom, 1 master bedroom with french doors to the balcony and access to the bathroom, 1 bedroom at the backside of the house, a bathroom with shower and sink, completely new kitchen with built-in appliances (disswasher, oven, refrigerator, freezer, in the hallway another storage room with the washing machine connection.

Apollolaan in Amsterdam South is within walking distance of the chic shopping streets like Beethoven, the Cornelis Schuyt and the P.C. HoofdStreet. There is plenty of public transport near the apartment such as South Station (NS), tram and bus. The ring road A-10 is the connection to other motorways around Amsterdam which will bring you quickly to Schiphol, AMC hospital and the office parks around Amsterdam or Utrecht. The University of Amsterdam and the VU hospital of Amsterdam are easily accessible by bicycle.

The tenant can get, if they have registered applications for this address, two parking permits at the Municipality of Amsterdam. It is paid parking in the Apollolaan.

Layout: Entrance hall, storageroom + meter cabinet, central hall, closet with washing machine connection, livingroom, dining/sleepingroom , master bedroom with french doors to the balcony and acces to the bathroom, 1 bedroom, toilet, kitchen with build-in appliances and door to the balcony.


Specifics

- The landlord reserves the right to award. If desired, a meeting will take place between
the landlord and tenant in the office of Makelaarsgroep AMEO, establishment
Merwedeplein 54 in Amsterdam.
- Rental price is excluding gas, electricity and water. New tenant must register themselves
with the power company.
- Deposit 2 months rent paying in advance before getting the keys.
- The lease to be drawn is a standard ROZ contract.
- Being able to show a valid ID.
- Showing the last three months payslips and valid work contract.
- Property is delivered with washing/dryer machine.
- Property will be padded by delivery with curtains, lighting, laminaat on the floor.
- Tennant will be screened by NVM test.

Leaseterm
The house can be rented from 1 februari 2018.

Rentalprice
€ 2.500,= per month.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-01-2018
Status
Onder optie
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Inhoud
360 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Kaart Apollolaan 51 II 1077AE AMSTERDAM, Beethovenbuurt

naar Apollolaan 51 II 1077AE AMSTERDAM, Beethovenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand