Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Apolloweg 321 323 8239DC Lelystad, Flevopoort II

Koopsom € 1.345.000 

Bewaar object

Omschrijving

Te koop: woon werk combinatie met grote hal op Flevopoort

Op bedrijventerrein Flevopoort aan de Apolloweg
Op jongste industrieterrein van Lelystad gelegen, vlakbij de A6.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Lelystad. Binnen enkele minuten rijden bevindt u zich op de A6 of in het centrum.

Bedrijfswoning/kantoor
De bedrijfswoning/kantoorruimte bestaat uit drie bouwlagen, en beschikt over een drie toegangsdeuren. Hierdoor is flexibel gebruik mogelijk, bijvoorbeeld deels als kantoor, deels als bedrijfswoning. Middels een trap en galerij wordt de bedrijfswoning ontsloten.
Op de BG aan de voorzijde van het pand ligt de kantoorruimte, voorzien van een eigen voordeur. Hal met toilet, 3 kantoren van resp. ca. 41, 13 en 33 m, archiefruimte en een pantry.
De kantoren zijn voorzien van verwarming, verlichting en een alarmsysteem. Uiteraard is er telefoon en internet aanwezig.
Overig kantoor zijn ook beschikbaar op de verdieping.
De bedrijfswoning is gelegen op de 1e en 2 verdieping, overigens kunnen (delen van) de bedrijfswoning ook als kantoor worden gebruikt.
..............


De bedrijfswoning/kantoor is voorzien van gevels van betonsteen in een lichte kleur. De vloeren zijn grotendeels voorzien van siergrind.

Bedrijfshal
De bedrijfshal bestaat een hoog deel (ca. 10 m1 vrij hoogte), daarnaast is een deel met verdiepingsvloer uitgevoerd. Het laatste deel is deels verhuurd. Op de kop van het bedrijfshal is een werkplaats, met name geschikt voor onderhoud aan (vracht)wagens.

De bedrijfshal beschikt over een zware onderheide vloer met een variabele belasting van maximaal 20 Kn/m2. Hiermee is de hal uitstekend geschikt voor stellingen over de volle hoogte.
In het dak van de hoge hal zijn lichtstraten opgenomen, waardoor de behoefte aan kunstlicht gereduceerd wordt.
Vanuit de hal zijn de kantoorgedeelten direct toegankelijk via een interne spiltrap.

Twee grote overheaddeuren met een hoogte van ca. 4,2 m1 bieden toegang tot het hoge deel van de hal. Daarnaast is voor het deel met verdiepingsvloer nog een dubbele openslaande deur. Het onderhouds-/garage deel heeft een eigen overheaddeur, voorzien van loopdeur en daglicht-strook.

Het geheel staat op een perceel van 2.500 m2, dat aan zij en achterkant is voorzien van afrastering. Aan de voorzijde van de hal is volop ruimte voor stalling van vrachtwagens. Voor de bedrijfswoning/kantoor zijn een drietal parkeerplaatsen aanwezig.

Vraagprijs
Het geheel wordt aangeboden voor 1.345.000,- k.k.

Aanvaarding
In overleg

Onder voorbehoud van gunning
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-10-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Apolloweg 321 323 8239DC Lelystad, Flevopoort II

naar Apolloweg 321 323 8239DC Lelystad, Flevopoort II
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand