Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Archimedeslaan 21 B 1098PV Amsterdam, Middenmeer Zuid

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
43 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Archimedeslaan 21 B, 1098PV Amsterdam.

**PER DIRECT BESCHIKBAAR**

Leuk verbouwd tweekamerappartementen (ca. 43 m2) gelegen in één van de meest gewilde straten van de Watergraafsmeer nabij Park Frankendael.

Ligging/bereikbaarheid
Dit pand is gelegen in een van de mooiste gedeeltes van de gewilde Watergraafsmeer. De buurt is rustig, groen en ruim van opzet en beschikt over goede openbare voorzieningen. Op een paar minuten afstand bevindt zich de gezellige Middenweg, het prachtige park Fraenkendael en de Jaap Eden ijsbaan. De woning is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring (afslag S113) en met het openbaar vervoer; op de Middenweg stoppen de buslijnen 59, 120, 126, 136 en 157 en tramlijn 9.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree.

Eerste verdieping:
Via de entree komt u uit in de hal, in de haal bevindt zicht de badkamer die is voorzien van een douche. Separaat toilet met wasbak. Ruime eet/woonkamer met balkon aan de voorzijde en nieuwe open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Met tevens aan de voorzijde de ruime slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht (ca. 43 m2 NEN 2588 Meetrapport aanwezig).
- Volledig gerenoveerd.
- Klein balkon aan de voorzijde.
- Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv en internet. Inclusief servicekosten.
- Borg bedraagt twee maanden kale huur.
- Per direct beschikbaar.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-11-2018
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
43 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Middenmeer

Middenmeer is stedenbouwkundig gezien divers: het noordelijk deel is 19e-eeuws, het middendeel behoort tot de gordel uit de jaren ‘¬¬20-‘40 en het zuidelijke deel is onderdeel van het algemene uitbreidingsplan van Amsterdam. Het laatste deel, gerealiseerd tussen 1955 en 1960, heeft iets weg van een tuindorp, maar dan meer de hoogte in. Het gebied heeft twee winkelgebieden: de winkels langs de Middenweg en de winkels aan het Christiaan Huygensplein. De buurt is in de stad een geliefd woongebied.